L'Informatiu: L'informatiu vespre -  06/06/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 06/06/11

06/06/2011 00:27:09
L'informatiu vespre -  06/06/11 L'informatiu vespre -  06/06/11
L'informatiu vespre - 06/06/11 00:27:09 06/06/2011
Sinopsis

LES LLISTES MÉS VOTADES. CiU diu que les respectarà. Albiol i Ballesteros, alcaldes

Aquest dissabte s'han de constituir els Ajuntaments sorgits de les eleccions del passat 22 de maig. Això vol dir que el temps de les negociacions i dels pactes s'esgota i cal ja definir posicions. En aquest context, convergència i unió ha anunciat que té la intenció de respectar les llistes més votades. En llenguatje planer la transcripció seria que a Badalona Xavier Garcia Albiol serà el nou alcalde i que a Tarragona continuarà el socialista Josep Felix Ballesteros.

Querella contra Felip Puig. Lleida aixeca l'acampada. Barcelona també ho farà

Avui han presentat a l'Audiència de Barcelona una querella contra el conseller d'interior per l'actuació dels mossos a la plaça de Catalunya. A Lleida els indignats ja han aixecat el campament i a Barcelona han votat fer-ho en els propers dies

La crisi de l'E. coli. Els pagesos pateixen pèrdues. No es confirma infecció a la soja

Unió de pagesos es queixa de les pèrdues econòmiques que pateixen arran de l'alarmisme causat entorn la bacteria E-coli i demana compensacions. Les anàlisis fetes als brots de soja no demostren, de moment, que aquest vegetal sigui la causa de la infecció.

Guia contra accidents. Evitar ensurts a les revetlles. La reparteix la Generalitat

La Generalitat reparteix als ajuntaments una guia amb normes de seguretat per evitar accidents de cara a la revetlla de Sant Joan. Es busca prevenir successos com el que l'any passat va fer 13 morts a Castelldefels.

Adéu de Sánchez Llibre? Avui se celebra la reunió del Consell de l'Espanyol on el president podria plegar

Des de les 6 de la tarda es troba reunit a l'Estadi de Cornellà-Él Prat el Consell d'Administració de l'Espanyol i tot fa pensar que Dani Sánchez Llibre anunciarà que deixa la presidència del club. Després de 14 anys al capdavant de l'Espanyol, i moltes dimissions avortades, sembla que ara la decisió de plegar és ferma.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán