L'Informatiu: L'informatiu migdia - 08/06/2011 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 08/06/2011

08/06/2011 00:25:45
L'informatiu migdia - 08/06/2011 L'informatiu migdia - 08/06/2011
L'informatiu migdia - 08/06/2011 00:25:45 08/06/2011
Sinopsis

Crisis del cogombre. Els pagesos catalans exigeixen cobrar el 100%.

Els pagesos catalans exigeixen cobrar el 100% de les pèrdues ocasionades pel brot d'E-coli. Això després que la UE avisés que no podria pagar-ne la totalitat i que com a molt es podria cobrir el 30% de les pèrdues estimades. Els productors de l'horta catalana temen també que la mala imatge suscitada afecti les comandes d'altres productes.

Tarragona, una excepció. CIU i PP més aprop del pacte.

La direcció de Convergència Democràtica obre la porta a que Tarragona es converteixi en una excepció. Deixa via lliure perquè Victòria Forns negociï amb el PP l'alcaldia, malgrat que el PSC vas ser la llista més votada. Al Vendrell unes 400 persones protesten contra la possibilitat que Plataforma per Catalunya entri al govern municipal, desprès que l'alcaldable de CIU no ho descarti

Denuncien mòbbing rural. Els pagesos del Baix Empordà no podran accedir-hi al seu troç.

La immediata entrada en funcionament del tram d'autovia de la c-31 entre Palamós i Platja d'Aro deixa als pagesos del Baix Empordà sense possibilitat d'arribar a les seves terres perquè els tractors no hi podran circular. Acusen l'administració de mòbbing rural i de beneficiar, només, els interessos dels turistes.

Adéu a Jorge Semprún.Mor un dels grans testimonis del segle XX.

Mor als 87 anys sParís, Jorge Semprún. Escriptor i exministre de cultura, la seva vida i la seva obra literària van quedar marcades pels 16 mesos que va passar al camp de concentració nazi de Buchenwald... El van deportar per haver participat en la resistència contra l'ocupació alemana a França.

Vacances merescudes. La selecció espanyola tanca la temporada amb una victòria per 3 a 0 a Veneçuela.

La selecció espanyola tanca la gira americana guanyant a Veneçuela per tres a zero. Els jugadors del Barça van tenir un paper destacat. Van marcar Villa i Pedro... i Valdés va fer un parell d'aturades de mèrit. Del Bosque ja és el selecionador amb més victòries, 39 en 44 partits

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán