Continuarà - 07/06/11
Continuarà...  Continuarà - 07/06/11

L'espai que repassa el panorama cultural nacional i internacional, "Continuarà", mostra als telespectadors les últimes novetats en cinema, música,...

07/06/2011 00:28:09
Continuarà - 07/06/11 Continuarà - 07/06/11
Continuarà - 07/06/11 00:28:09 07/06/2011
Sinopsis

L'espai que repassa el panorama cultural nacional i internacional, "Continuarà", mostra als telespectadors les últimes novetats en cinema, música, teatre, art i disseny.

Aquesta setmana, al "Continuarà" tenim una entrevista de luxe amb l'actor Willem Dafoe, un dels grans talents de Hollywood. Amb Dafoe, intèrpret de grans personatges a pel·lícules mítiques com "Platoon", "Cor Salvatge", "Spiderman" i tantes d'altres, fem un recorregut especial per la seva vida personal i professional. I per suposat ens parla de la seva darrera pel·lícula "A woman", un thriller dirigit per la seva esposa i realitzadora Giada Colag.

Una altra proposta del programa es fer "Un passeig per l'art d'Àngels Freixanet". Aquests dies, ñes escultures intenses de Freixanet omplen diversos espais del centre de Manresa. Són obres de temàtiques i volums molt diversos, però amb el nexe comú d'estar fetes amb fragments de ferro reciclat.

I si us agrada el flamenc no us perdeu la presentació del nou disc de Carmen Linares. "Remembranzas" és el primer treball gravat en directe d'aquesta cantaora, una de les més importants del panorama del flamenc actual..

També us convidem a donar una ullada a la Barcelona d'abans dels Jocs Olímpics a l'espai cultural Setba d'Art. A l'exposició del fotògraf José Antonio Sancho podem veure la ciutat barcelonina, que diu, que era canalla i sublim. Aquella Barcelona, entre els anys 70 i 92, que no es vestia de disseny, que tenia barris plens de naus industrials i que no mirava al mar.

I recomanem l'opera "Carmen" que ja la poden veure de nou al Teatre Victòria de Barcelona. Amb més de 800 representacions arreu del món, aquesta opera andalusa de cornetes i tambors, és un muntatge de la companyia 'La Cuadra de Sevilla', que es va estrenar ara fa 15 anys.

"Continuarà" també ofereix les darreres informacions culturals i les activitats més destacades de la setmana, a la secció Agenda.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Mompó
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán