L'Informatiu: L'informatiu migdia - 16/05/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 16/05/11

16/05/2011 00:23:14
L'informatiu migdia - 16/05/11 L'informatiu migdia - 16/05/11
L'informatiu migdia - 16/05/11 00:23:14 16/05/2011
Sinopsis

Arrenca a Barcelona una nova edició de Construmat que enguany aposta per la rehabilitació, l'únic segment que creix malgrat la crisi del sector. I ho fa un 11% anual. Per això el saló ofereix descomptes especials en materials i serveis de construcció pels qui vulguin fer reformes a casa. I és que dissabte per primer cop obrirà al públic.

Immobiliàries i promotors busquen a l'estranger compradors pels pisos de segona residència a la costa catalana. Dels 78 mil habitatges en venda a Catalunya més del 40% estan en zones turístiques. Al sector auguren que, arran de la situació internacional, en 5 anys podrien vendre totes les existències.

Un dels primers mossos d'esquadra en arribar a la casa dels Tous desprès de l'assalt en què va morir un dels presumptes atracadors declara que Corominas es va presentar com el cap de seguretat. També ha afegit que el gendre dels joiers portava una armilla antibales.

És l'autèntica cabra catalana, una raça autòctona que s'havia donat per estingida fa 6 anys. Sense saber-ho un ramader del Pallars Jussà la va salvar i ara una associació treballa perquè no es perdi. Després us hi expliquem com.

Sergio Busquets podrà jugar la final de la Lliga de Canmpions perquè la UEFA ha anunciat que no el sancionarà per uns suposats insults racistes al madridista Marcelo. És altra bona notícia per un Barça que anit va rebre la Copa de la Lliga al Camp Nou, on la va compartir amb l'afició

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán