Vespre a La 2 - 9/01/2017
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 9/01/2017

La negativa de carles Puigdemont a tornar-se a presentar a unes eleccions obre el debat sobre la successió dins del PDeCAT, el partit però no vol...

09/01/2017 00:30:50
Vespre a La 2 - 9/01/2017 Vespre a La 2 - 9/01/2017
Vespre a La 2 - 9/01/2017 00:30:50 09/01/2017
Sinopsis

La negativa de carles Puigdemont a tornar-se a presentar a unes eleccions obre el debat sobre la successió dins del PDeCAT, el partit però no vol parlar de noms...però Artur Mas torna a estar a les travesses...Un debat que coincideix amb el primer aniversari de Puigdemont al capdavant de la generalitat, desprès de la renuncia de Mas...Com afecta tot això al lideratge del procès? Pot alterar el full de ruta independentista? S'aplana el camí d'Oriol Junqueras? ho analitzarem desde els nostres faristols amb Rafa López, Esther Vivas i Astrid Barrio.

Avui quan es compleix 1 any de la renúncia d'Artur Mas hem vist de costat l'expresident i el seu successor presidint el primer comité nacional de l'antiga Convergencia. La negativa de Carles Puigdemont a seguir, posa a prova el partit en un any marcat pel referèndum i amb els pressuspostos per aprovar...i torna a posar a Artur Mas a les travesses, quan tot just quan fa 1 any del seu pas al costat.

Ciutadans, PSC i PP rebutgen la possibilitat que Mas torni a ser candidat del partit demòcrata.. Asseguren que no es tracta de parlar de persones sinò de tenir un projecte per ajudar els catalans.

El ministeri de Sanitat vol que els jubilats que més cobren paguin més pels medicaments. La proposta l'ha explicat la ministra Dolors Montserrat en una entrevista a Ràdio 4. La mesura s'aplicaria als pensionistes que cobren entre 18 mil i 100 mil euros.

Aquest desembre les donacions de sang han baixat i els hospitals catalans només tenen ara reserves per a 5 dies, la meitat que fa un any. Per això fan una crida a que la gent vagi a donar a la tercera edició de la Marató de Donants de Sang, des d'aquest divendres i fins el 20 de gener.

La tornada a l'escola desprès de festes ha estat marcada per l'amenaça de vaga dels sindicats de l'ensenyament. Exigeixien un calendari per revertir les retallades i tornar a les condicions laborals anteriors al 2010....com per exemple la reducció de l'horari lectiu o que es cobreixin les baixes des del primer dia.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán