Vespre a La 2 - 30/03/17
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 30/03/17

El no a la independència agafa avantatge i ara mateix s'imposaria al sí per 4 punts, 48 a 44...A més Junts pel sí i la CUP podrien perdre la ...

Disponible hasta 21-02-2222

30/03/2017 00:31:00
Vespre a La 2 - 30/03/17 Vespre a La 2 - 30/03/17
Vespre a La 2 - 30/03/17 00:31:00 30/03/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

El no a la independència agafa avantatge i ara mateix s'imposaria al sí per 4 punts, 48 a 44...A més Junts pel sí i la CUP podrien perdre la majoria al Parlament ... Tot i el descens de l'independentisme l'enquesta continua mostrant dos blocs molt igualats, una divisió que també s'envidencia al preguntar pel referendum. La meitat estan a favor d'un referendum unilateral...Analitzarem aquesta nova radiografia del CEO des dels nostres faristols amb Ferran Espada, Andreu Mayayo i Àlex Sálmon.

És el moment en què la president de la Cambra retirava la paraula al diputat del PDECAT Carles Campuzano que volia intervenir per defensar Francesc Homs ,expulsat ahir del seu escó en cumpliment de la condemna per desobeir al Constitucional pel 9N. Una situació que ha provocat que els diputats del PDECAT marxessin de l'hemicicle acompanyats pels parlamentaris d'Units Podem i d'Esquerra Republicana. Els diputats d'Units Podem han tornat minuts més tard a la sessió i els d'Esquerra tan sols a les votacions.

La direcció de Podem Catalunya ha retirat la seva llista per les primàries . Tampoc participaran en l'assemblea del proper 8 d'abril. La marxa enrere es produeix 1 setmana desprès d'haver arribat a un acord amb els comuns per participar en la confluencia d'esquerres... Des de Podem argumenten que no s'està explicant com funcionarà el procés de votació i, per tant, que no es donen les condicions que va aprovar la militància de Podem Catalunya. La direcció afirma que no tanca cap porta de cara al futur i els comuns lamenten la retirada.

Calculen que un 40 per cent dels usuaris dels seus serveis fa més de tres anys que estan en situació de vulnerabilitat, una xifra que s'eleva fins al 60 per cent en el cas de les persones grans. La major part dels atesos no té feina i la situació es pot agreujar en un futur...perquè aquestes persones NO cotitzaran prou per rebre la pensió de jubilació. Per això, desde Creu Roja reclamen solucions com la renda garantida i, en cas de tenir feina, millors condicions laborals.

El secretari d'estat de seguretat José Antonio Nieto assegura que el centre d'internament d'estrangers no tancarà tot i el precinte dictat ahir per l'ajuntament de Barcelona...Li recorda a Ada Colau que el manteniment del CIE es una obligació de la llei orgànica i de la normativa europea.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán