Vespre a La 2 - 29/03/17
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 29/03/17

Compareixença d'Artur Mas per defensar-se de les sospites de corrupció pel cas Palau. L'expresident nega el finançament il.legal de Convergenca i...

Disponible hasta 21-02-2222

29/03/2017 00:34:39
Vespre a La 2 - 29/03/17 Vespre a La 2 - 29/03/17
Vespre a La 2 - 29/03/17 00:34:39 29/03/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Compareixença d'Artur Mas per defensar-se de les sospites de corrupció pel cas Palau. L'expresident nega el finançament il.legal de Convergenca i i manté la confiança en l'extresorer del partit, Daniel Osácar, que figura entre els acusats. Explicacions que no han convençut a la oposició que li demana responsabilitats polítiques...La CUP, fins i tot, va més enllà i li reclama que no exerceixi d'ambaixador del procès, evidenciant les desavinences entre l'exPresident i els Cupaires. Analitzarem el que ha donat de sí desde els nostres faristols amb Jordi Cabré, Marius Garcia Andrade i Joaquim Coll.

El Congrès del Diputats ha retirat l'escó a Francesc Homs...fent efectiva la primera condemna a un càrrec públic pel 9N. La presidenta de la cambra, Ana Pastor, ha comunicat al portaveu del PDECAT en acabar el ple que li retirava l' acta com a parlamentari després d'haver rebut l'execució de la sentència del Tribunal Suprem. Acompanyat pels diputats del seu grup, d'Esquerra i algún del PNB, Homs assumeix la seva inhabilitació feliç, diu, per haver permès la consulta del 9N i avisa que la seva condemna no és una derrota del moviment independentista.

Nou capitol en l'enfrontament entre l'ajuntament de Barcelona i el ministeri de l'Interior pel tancament del CIE de la zona Franca. El consitori d'Ada Colau ha decidit tirar pel dret i ha ordena el precinte del centre d'internament d'estrangers i els dona 2 mesos per abandonar les instal·lacions. Mentre el delegat del govern defensa la legalitat del centre, l'ajuntament assegura que el Ministeri de l'Interior no ha demanat la llicència d'activitats.

I tanquem el bloc amb la proposta dels taxistes per fer més competitiu el sector i frenar la tensió amb les plataformes d'internet que els fan la compètencia. L'area metropolitana de Barcelona aposta pel taxi compartit. Una idea que té l'aval de l'ajuntament . El ple de l'entitat metropolitana va aprovar ahir per unanimitat el document que recull les demandes dels taxistes . L'objectiu és modernitzar el servei i fer-lo més competitiu També s'incorpora un nou sitema de tarifes més senzill... Tots els grups polítics van condemnar la liberalització del sector.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán