Vespre a La 2 - 28/03/17
Vespre a La 2  Vespre a La 2

El President del Govern busca interlocutors a Catalunya per acabar amb l'independentisme. L'oferta de diàleg l'acompanya de 4mil 200 milions...

Disponible hasta 21-02-2222

28/03/2017 00:32:20
Vespre a La 2 Vespre a La 2
Vespre a La 2 00:32:20 28/03/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

El President del Govern busca interlocutors a Catalunya per acabar amb l'independentisme. L'oferta de diàleg l'acompanya de 4mil 200 milions d'euros d' inversió en infrastructures. Rodalies, s'emporta la major part, però també el corredor Mediterrani, ports, aeroports i carreteres. És la primera mesura d'impacte des que es va posar en marxa la operació diàleg. L'anunci, però no ha convençut al Govern català, que ha plantat a Rajoy. No donen credibilitat i volen garanties del seu compliment...Quins efectes tindrà la promesa d'inversions en la dicotomia diàleg-ruptura? Ho analitzarem desde els nostres faristols amb Toni Aira, Jordi Mercader i Olga Ruiz.

Fa poca estona desde Washington ha arribat la resposta del President de la Generalitat a l'anunci d'inversions del Govern espanyol... Puigdemont desconfia de les promeses de Rajoy.

Neus Munté ha lamentat que el Senat hagi rebutjat que Carles Puigdemont hi pugui donar una conferència per explicar el procés independentista. La cambra alta li ha dit NO a fer-ho en aquest format i l'ha convidat a comparéixer a la Comissió General de Comunitats Autònomes.

I al Congrés, l'encara portaveu del PDECAT, Francesc Homs, ha assistit al ple a l'espera que es faci efectiva la seva sentència pel 9N. Aquest matí ja ha signat la notificació de la condemna d'1 any i 1 mes d'inhabilitació per desobediència al Constitucional. Tot i així Homs continuarà ocupant el seu escó fins que el Tribunal Suprem dicti, en les properes hores, l'acte d'execució.

I el judici del cas Palau s'ha reprès avui amb les declaracions dels testimonis. La més esperada la de Joan Antoni Linares, que va assumir la direcció de l'entitat quan es va destapar el cas. Linares ha explicat que una auditoria va descobrir càrrecs de viatges personals i factures falses. L'exdirector del Palau, també ha confirmat que es van trobar convenis amb la fundació Trias Fargas que no es corresponien amb cap treball i que va rebre una trucada de Felip Puig interessant-se pel tema.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán