Vespre a La 2 - 27/03/17
Vespre a La 2  Vespre a La 2

El Govern no dona credibilitat a les inversions en el corredor mediterrani i rodalies que demà anunciarà el President Rajoy. En canvi el PP català...

Disponible hasta 21-02-2222

27/03/2017 00:35:00
Vespre a La 2 Vespre a La 2
Vespre a La 2 00:35:00 27/03/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

El Govern no dona credibilitat a les inversions en el corredor mediterrani i rodalies que demà anunciarà el President Rajoy. En canvi el PP català parla de bones noticies i inversions necessaries. El desencontre entre Govern i Generalitat tindrà demà un nou capítol, mentre Rajoy visitarà Catalunya per fer gala del diàleg, Puigdemont visitarà els Estats Units per defensar el referèndum. Ho analitzarem desde els nostres faristols amb Esther Vivas, Joan López Alegre i Toni Bolaño.

Polèmica abans de l'aterratge de Rajoy a Catalunya. Una trentena de membres d'Arran, una formació próxima a la CUP, han intentat ocupar la seu del PP a Barcelona. Els manifestants han provat d'accedir al vestíbul però el personal de seguretat i els Mossos d'Esquadra no els han deixat . A fora han desplegat una pancarta i urnes de cartró per defensar el sí a un referendum. La protesta ha comptat amb el el suport Anna Gabriel i David Fernández. Abans de marxar han deixat l'edifici ple de pintades i cartells.

I en la batalla per liderar el PSOE, que ara sí, ja ha començat oficialment, Miquel Iceta reconeix l'exhibició de força que va fer ahir Susana Díaz, que va aparèixer acompanyada dels totems del socialisme. Iceta, que s'ha reunit avui a Bilbao amb la secretària general dels socialistes bascos, ha recordat que la neutralitat del PSC no equival a indiferència i ha advertit que, al final, seran els militants els qui decidiran en les primàries, que ja tenen data possible: 21 de maig.

Xavier Domènech ha presentat avui la seva candidatura per liderar el nou partit dels comuns. Defensa que la seva proposta recull totes les sensibilitats i, de fet, incorpora membres d'Iniciativa, Esquerra Unida i Alternativa i Barcelona en Comú a més d'independents.....però no de Podem, que volen presentar una llista alternativa. Domènech proposa Ada Colau per pilotar la coordinadora nacional del partit, que es dirà En Comú Podem.

Oriol i Marta Pujol Ferrusola han declarat avui a l'Adiencia Nacional per la fortuna oculta de la familia a Andorra. Oriol Pujol ha explicat al jutge que, al 2010, va fer una donació al seu germà Jordi dels diners que tenia al Prinicipat perquè l'incomodaven, ha dit, quan tenia activitat política. Oriol, és l' últim dels fills de l'expresident que ha estat imputat en la causa que investiga l'origen dels diners d'Andorra. Fins ara tots els germans els han atrbuït a una herència de l'avi.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán