Vespre a La 2 - 23/02/2017
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 23/02/2017

L'endemà de constatar que Rajoy i Puigdemont no van poder acordar res en la trobada secreta que van mantenir fa un mes i mig a Madrid, avui la...

23/02/2017 00:34:29
Vespre a La 2 - 23/02/2017 Vespre a La 2 - 23/02/2017
Vespre a La 2 - 23/02/2017 00:34:29 23/02/2017
Sinopsis

L'endemà de constatar que Rajoy i Puigdemont no van poder acordar res en la trobada secreta que van mantenir fa un mes i mig a Madrid, avui la Fiscalia ha presentat una nova querella, la segona, contra Carme Forcadell per permetre l'impuls al referèndum en la resolució del debat de política general. Una querella extensiva també als altres membres independentistes de la Mesa....tret de Joan Josep Nuet, de Catalunya sí que es Pot...Ho analitzarem desde els nostres faristols amb Ferran Espada, Gemma Ubasart i Juan Arza.

El secretari tercer de la Mesa Joan Josep Nuet, que no està inclos en la querella, ha denunciat en una piulada, la discriminació ideològica de la Fiscalia. I es que , tot i que el constitucional també instava a querellar-se contra ell.

L'altre noticia judicail que ha aixecat polèmica és que Iñaki Urdangarin i Diego Torres no trepitjaran, de moment, la presó. El tribunal que els ha condemnat pel cas Nóos ha desestimat avui les peticions de presó eludible amb fiança fetes per la fiscalia i ha decidit deixar-los en llibertat provisional i sense fiança.

L'Audiència Nacional ha condemnat a sis anys de presó l'expresident de Caja Madrid, Miguel Blesa, i a quatre anys i sis mesos l'expresident de Bankia i exministre d'Economia amb José María Aznar, Rodrigo Rato. La condemna és pels delictes d'apropiació indeguda en el cas de les targetes black. A banda de Rato i Blesa, també s'ha condemnat, com a col.laboradors, una seixantena d'exconsellers i exdirectius de Bankia i Caja Madrid.

Son les impactants imatges d'un robatori que es va produir a les tres de la tarda a plena llum del dia al barri de Gràcia. Un grup d'homes amb el rostre amagat van rebentar a cops de mall l'aparador d'una botiga de compra i venda d'or i van amenaçar amb una pistola als vianants. L'assalt va durar apenes tres minuts, i els lladres, que eren en total quatre, van fugir en dues motos.

Avui s'ha confirmat un nou focus de grip aviària en una granja de Sant Gregori, a Girona, que obligarà a sacrificar més de 17.000 ànecs criats a l'aire lliure. Ha estat despres de detectar-se un primer cas en una cigonya morta als aiguamolls de l'Empordà.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán