Vespre a La 2 - 19/04/17
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 19/04/17

Ni el President ni el Vicepresident han volgut referir-se a la Declaració Unilateral d'Independencia, que ahir Junqueras va posar sobre la taula si...

Disponible hasta 21-02-2222

19/04/2017 00:35:58
Vespre a La 2 - 19/04/17 Vespre a La 2 - 19/04/17
Vespre a La 2 - 19/04/17 00:35:58 19/04/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Ni el President ni el Vicepresident han volgut referir-se a la Declaració Unilateral d'Independencia, que ahir Junqueras va posar sobre la taula si el referendum no es pot fer. Unes declaracions que avui continuen aixecant polseguera, desde el Govern Espanyol parlen d'escenari ridícul i desdel PDECAT demanen calma... les aigües entre els dos socis de Govern continuen remogudes...Ho analitzarem desde els nostres faristols amb Rafel de Ribot, Gemma Ubasart i Àlex Sálmon.

El sobiranisme intenta mostrar unitat per donar suport a la Presidenta del Parlament i els membres sobiranistes de la mesa querellats per la fiscalia. L'acte que s'ha celebrat al Parlament ha reunit la plana major de l'independentisme, amb el Govern en ple i els 3 últims presidents de la cambra...també 3 dels inhabilitats pel 9N, Mas, Rigau i Homs...Joana Ortega no hi ha anat per motius personals. L'expresident del Parlament Joan Rigol ha dit que no tenen por als jutges però també ha reclamat diàleg amb l'estat i la Presidenta Forcadell ha assegurat que el Parlament estarà a l'alçada del moment històric tot i el xoc amb l'EStat.

Que Esquerra plantegi una DUI no ha agradat a la oposició... Ciutadans considera que l'objectiu de Junqueras no és el Referendum sinó directament la separació d'Espanya, i el PP va més enllà i parla de cop d'Estat. I des del Govern espanyol no donen credibilitat a una DUI... Aquest matí, a Barcelona, el ministre d'Exteriors ho ha despatxat amb un qualificatiu: ridícul.

A Madrid, la notícia és la detenció de l'expresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, per agents de la Unitat contra el Crim Organitzat de la Guàrdia Civil. Una detenció que ha provocat que el PP el suspenguès provisionalment de militància.

La policia catalana ha desarticulat una ramificació de la màfia xinesa dedicada al tràfic de persones i a l'explotació sexual. Un cop aquí obligaven les dones a treballar 24 hores en clubs i prostíbuls per tornar el deute de 15.000 euros. En total han alliberat 22 dones . La banda també es dedicava al narcotràfic, i els mossos també alerten d'un salt qualitatiu amb plantacions de marihuana a nivell industrial a Catalunya i Navarra per distribuir-la després pel nord d'Europa.

El pare de la nena Nadia Nerea es queda sense defensa. El seu advocat se centrarà únicament en defensar la mare. Considera que seguir amb el pare, Fernando Blanco, que continua a la presó, podria complicar la recuperació de la pàtria potestat de la nena per part de la mare, que considera la millor opció.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán