Vespre a La 2 - 10/03/2017
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 10/03/2017

És un dels empresaris que reconeixen haver falsificat factures per cobrar al palau de la música serveis fets a Convergència. Per contra, els...

10/03/2017 00:37:06
Vespre a La 2 - 10/03/2017 Vespre a La 2 - 10/03/2017
Vespre a La 2 - 10/03/2017 00:37:06 10/03/2017
Sinopsis

És un dels empresaris que reconeixen haver falsificat factures per cobrar al palau de la música serveis fets a Convergència. Per contra, els exresponsables de la constructora Ferrovial neguen haver pagar comissions a canvi d'adjudicació d'obra pública... les declaracions en el judici del cas palau i les noves informacions sobre la trama del 3% assetgen l'antiga Convergència. Artur Mas, està en el punt de mira, avui ha negat el finançament irregular del partit ........però les sospites s'estenen a l'exconseller Gordò... Una setmana complicada pel PDECAT, quines conseqüencies tindrà pel partit i i si afectarà o no al procès sobiranista? ho analitzarem desde els nostres faristols amb Toni Aira, Jordi Mercader i Nacho Martín Blanco.

Els directius i exdirectius de la companyia constructora han negat rotundament el pagament de comissions i han dit que ni tan sols coneixien els tresorers de Convergència. Asseguren que tots els pagaments al Palau de la Música es van fer d'acord amb els contractes de patrocini.

El focus està posat en Artur Mas, que aquest matí ha concedit una entrevista a una radio...que podria ser una prèvia del que explicarà en la seva compareixença al Palrament en els propers dies...Mas ha negat el finançament il.legal de Convergencia i ha tornat a mostrar la seva confiança en els tresores i en Germà Gordó. La oposició segueix insistint que faci un pas enrere, però l'expresident deixa clar que no pensa deixar la política.

Els Mossos han detingut a Barcelona un home de 33 anys acusat d'haver apunyalat a la seva parella, embarassada de 7 mesos. La policia ha rebut l'avís d'una baralla en un pis del districte de Nou barris. En arribar han trobat la dona ferida al portal, i al pis el presumpte agressor, que s'hauria autolesionat. A la víctima l'han traslladat a l'hospital en estat crític.

A partir d'aquest any i durant 5 anys es renovaran i modernitzaran les instalacions amb un cost total de 122 milions d'euros. La primera actuació serà el nou edifici del centre de recerca, que ocuparà el lloc de l'antiga bugaderia. També es construirà un nou centre de consultes externes, i es transformarà el parc de salut i els edificis assitencials. La Vall d'Hebron és l'hospital més gran de Catalunya i aten ! milió 200 mil pacients cada any. El conseller explicava que es tracta de posar fi a una situació insostenible.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán