Vespre a La 2 - 06/04/17
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 06/04/17

El President Puigdemont no es mulla i esquiva la pressió de la CUP perquè fixi data i pregunta pel referendum independentista...En canvi, una...

Disponible hasta 21-02-2222

05/04/2017 00:31:56
Vespre a La 2 - 06/04/17 Vespre a La 2 - 06/04/17
Vespre a La 2 - 06/04/17 00:31:56 05/04/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

El President Puigdemont no es mulla i esquiva la pressió de la CUP perquè fixi data i pregunta pel referendum independentista...En canvi, una estona abans el Vicepresident Junqueras ha avançat algun detall més del calendari. Diu que al juny s'anunciarà la data i la pregunta...Això, l'endemà que el Constitucional suspengués la partida pel referendum i advertís a tot el Govern que si desobeeixen s'actuarà penalment contra ells...L'escenari continua incert, però el calendari avança i condiciona el marge de maniobra de l'executiu catlà...Com evolucionarà tot plegat? HO analitzarem desde els nostres faristols amb Toni Aira, Gemma Ubasart i Albert Fernández Saltiveri.

les inversions del Govern ESpanyol a Catalunya han generat polèmica al Congrès...on han centrat les preguntes que els grups catalans han fet a l'executiu de Mariano Rajoy. Des d'Esquerra han retret al president que intenti comprar als catalans i el PDCAT ha insistit en qüestionar les promeses del govern. Tant Rajoy com el ministre de Foment han defensat que atenen les necessitats dels catalans i que a Catalunya és on més inverteixen.

tensa compareixença de L'excap de l'Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso, a la comissió d'investigació de l'Operació Catalunya al Congrès. De Alfonso ha negat tenir coneixement de cap operació policial contra Catalunya i ha assenyalat el Ministeri de l'Interior com el responsable de les gravacions. A més, ha dit que els fragments on assegurava que havien destrossat el sistema sanitari català van ser manipulats. En aquest marc, s'ha presentat com a víctima de l'Operació Catalunya.

L'exministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz. Fernandez Díaz ha dit que no li cap al cap que a Espanya s'espii a polítics, ha negat cap responsabilitat en les gravacions amb Daniel de Alfonso i ha dit que si hi havia alguna conspiració era contra ell i contra el PP.

La secretària de Fèlix Millet ha assegurat que creia que tots els diners en efectiu que Millet utilitzava per al pagament de les seves despeses personals provenien dels negocis familiars. També ha explicat que Millet mantenia contactes amb polítics d'alt nivell de diversos partits. A més, ha reconegut que Fèlix Millet va lliurar sobres en diverses ocasions a l'extresorer de convergència, Carles Torrent.

La Audiència de Barcelona investiga si la mort de 10 persones del servei de cardiología de la Vall d'Hebrón l'estiu del 2015 està relacionada amb les retallades que la Generalitat va aplicar al centre. Si es proba que aquestes defuncions estan relacionades amb les retallades o amb el retard de les llistes d'espera , l'hospital podria haver comès diversos delictes d'homicidi per omissió o imprudència.

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Terrassa una noia de 19 anys acusada de captar i radicalitzar a altres joves a les xarxes socials. La jove és de nacionalitat marroquina i va venir a Catalunya quan era una nena. Tenia una intensa activitat a les xarxes i el seu objectiu era captar dones per integrar-les a l'organització terrorista islàmica Daesh.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán