Vespre a La 2 - 04/11/16
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 04/11/16

Comencem el repàs de les noticies m´s destacades d'aquest divendres 4 de novembre i de seguida les passarem per l'anàlisi dels nostres faristols,...

04/11/2016 00:34:46
Vespre a La 2 - 04/11/16 Vespre a La 2 - 04/11/16
Vespre a La 2 - 04/11/16 00:34:46 04/11/2016
Sinopsis

Comencem el repàs de les noticies m´s destacades d'aquest divendres 4 de novembre i de seguida les passarem per l'anàlisi dels nostres faristols, amb Nacho Martín Blanco, la Milagros Pérez Oliva i el Rafael de Ribot.

La detenció de l'alcaldessa de la CUP ha indigat al mon sobiranista, però ha obert una esquerda entre junts pel sí i la CUP per l'actuació dels mossos.

La resposta al desafiament plantejat per la CUP l'ha donat el conseller d'Interior...Jordi Jané ha defensat l'actuació dels mossos i ha demanat deixar la policia catalana fora del debat polític.

Des del Govern català confien que la detenció de Venturòs no afecti a la negociació dels pressupostos amb la CUP...La portaveu del Govern ha demanat unitat a l'independentisme i ha acusat l'estat de perseguir polìtics per les seves idees.

Els 13 membres del nou executiu de Rajoy han jurat els seus càrrecs i han participat en la primera reunió del Consell de Ministres. 6 cares noves s'han estrenat avui, la resta repeteixen.

I a Barcelona, des d'avui i fins diumenge el PSC celebra el seu congrès en plena crisi amb el PSOE...La revisió de les relacions entre les dues formacions serà un dels temes que marcarà el debat, però no està previst que s'abordi en cap ponencia.

Al marge de la política destaquem que ......La majoria dels desnonaments que es fan a la ciutat de Barcelona afecten a families amb fills...6 de cada 10 tenen menors a càrrec.

L'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona lidera un assaig pioner per frenar l'esclerosi múltiple amb l'ús de cèl·lules de la sang del propi pacient.

Males notícies per a la ciutat de Tarragona que arriben des del Comité Olímpic Espanyol. El COE ha proposat avui ajornar un any els Jocs Mediterranis previstos a la ciutat del 30 de juny al 9 de juliol de 2017.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán