Vespre a La 2 - 28/11/16
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 28/11/16

La negativa del president Puigdemont a assistir a la conferencia de presidents autònomics, obre una pugna entre la oposició per contrarestar...

28/11/2016 00:29:28
Vespre a La 2 - 28/11/16 Vespre a La 2 - 28/11/16
Vespre a La 2 - 28/11/16 00:29:28 28/11/2016
Sinopsis

La negativa del president Puigdemont a assistir a la conferencia de presidents autònomics, obre una pugna entre la oposició per contrarestar l'absencia del President de la Generalitat...analitzarem aquesa situació desde els nostres faristols, amb Astrid Barrio, Esther Vives i el Joan López Alegre.

La oposició demana al President Puigdemont que rectifiqui i assisteixi a la conferencia de Presidents autonomics sobre finançament que el Govern convocarà abans de finals d'any.

Sobre el diàleg entre la Generalitat i l'estat també n'ha parlat el president de la Xunta de Galicia, desde Barcelona. Nuñez Feijoo creu que la negociació del finançament ha de ser el primer pas per destensar les relacions i reclamar que el diàleg es faci sense linies vermelles.

I poques hores abans que el Govern presenti els comptes pel 2017, JxSí i la CUP han entrat al Parlament una proposició de llei per gravar els actius no productius de les grans fortunes.

I aquesta tarda, a Madrid, Catalunya ha votat en contra de l'acord entre el Govern i les autonomies per reformar les revàlides i deixar-les sense efectes acadèmics.

El govern d'Ada Colau no en vol deixar passar ni una a les companyies elèctriques. Per això ha amenaçat en NO fer-se caàrrec dels deutes de les famílies amb pocs recursos si aquestes empreses no signen un conveni en el que es corresponsabilitzarien de la meitat d'aquest deute.

I avui ha començat la primera edició de la setmana de l'acolliment familiar. És d'una iniciativa de la Generalitat per promocionar i conscienciar de la necessitat d'augmentar el nombre de famílies d'acollida.

El cadàver trobat al riu Anoia és el de la noia de 20 anys arrossegada dissabte a la nit per una riuada a Sant Llorenç d'Hortons.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán