Vespre a La 2 - 17/10/16
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 17/10/16

Comencem el repàs de les noticies més destacades d'aquest dilluns 17 d'octubre i des seguida les passarem per l'anàlisi dels nostres faristosl amb...

17/10/2016 00:29:06
Vespre a La 2 - 17/10/16 Vespre a La 2 - 17/10/16
Vespre a La 2 - 17/10/16 00:29:06 17/10/2016
Sinopsis

Comencem el repàs de les noticies més destacades d'aquest dilluns 17 d'octubre i des seguida les passarem per l'anàlisi dels nostres faristosl amb l'Astrid Barrio, el Rafa López i l'Esther Vivas.

La Fiscal General de l'Estat ha ordenat a la fiscalia catalana la presentació d'una querella contra Carme Forcadell pels delictes de prevariació i desobediència al Tribunal Constitucional.

El PP vol fer fora l'alcaldessa de Guanyem Badalona en Comú, Dolors Sabater i per això el popular García Albiol s'ha mostrat disposat a donar suport a un alcalde alternatiu del PSC. Els socialistes, però, ja han rebutjat l'oferiment.

Demà es reunirà la gestora del PSOE, que hauria de posar data al Comité federal perquè decideixi si faciliten o no la investidura de Rajoy... Segurament, el conclave decisiu, serà diumenge...Avui, ja, els socialistes andalusos s'han mostrat partidaris d'abstenir-se.

Polèmica també per la instal·lació al Born de l'estàtua eqüestre decapitada de Franco, que forma part de l'exposició muntada per l'ajuntament de Barcelona. Aquesta tarda s'ha inaugurat...amb l'absència de tots els grups de la oposició menys la CUP.

Avui fa exactament 30 anys que varem sentir aquestes paraules: "A LA VILLE DE...BARCELONA" L'aleshores president del Comité olímpic internacional, Joan Antoni Samaranch, anunciava que, sis anys més tard, Barcelona organitzaria els Jocs olímpics.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán