Vespre a La 2 - 13/12/16
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 13/12/16

Crisi entre el Govern i la CUP a poc més d'una setmana perque comenci al Parlament el debat a la totalitat dels pressupostos. La detenció, per...

12/12/2016 00:36:58
Vespre a La 2 - 13/12/16 Vespre a La 2 - 13/12/16
Vespre a La 2 - 13/12/16 00:36:58 12/12/2016
Sinopsis

Crisi entre el Govern i la CUP a poc més d'una setmana perque comenci al Parlament el debat a la totalitat dels pressupostos. La detenció, per part dels mossos, dels acusats de cremar fotos del rei ha encés els cupaires que han reaccionat estripant fotos del rei i demanant la dimissió del Conseller d'interior. Quines conseqüències tindrà tot plegat? Pot ser un punt de no retorn o la sang no arribarà al riu? Ho analitzarem desde els nostres faristols amb Rafa López, Esther Vivas i Astrid Barrio.

El detonant ha estat la detenció per part dels mossos dels acusats de cremar fotos del rei durant la manifestació de la diada de l'esquerra radical. L'Audiència Nacional ho ha ordenat despres que els joves no es presentessin a declarar el passat 7 de desembre.

PDECAT i Esquerra han defensat l'actuació dels mossos...i han demanat deixar la policia fora del debat polític. Però, mentre els exconvergents demanen a la CUP no equivcar-se d'adversari, desde esquerra critiquen la decisió de l'audiencia Nacional.

A tot això, ja hi ha data per la Conferència de Presidents autonòmics que convoca el president Mariano Rajoy. Serà el 17 de gener al Senat , i uns dies abans se celebrarà una comissió preparatòria presidida per Soraya Sáenz de Santamaria. Puigdemont, però, ha tornat a repetir que no hi assistirà.

Les tarifes del transport públic metropolità no s'apujaran l'any que ve. Per tercer any consecutiu es mantenen els preus. La majoria de titols seguiran com fins ara amb algunes novetats.

Detingut un home per envestir mortalment una ciclista i ferir-ne una altra de gravetat a l'Alt Camp. El conductor s'ha donat a la fuga però els Mossos d'Esquadra l'han pogut detenir poc després a Vilabella. L'home de 33 anys i nacionalitat Colombiana ha donat negatiu en el control de alcohol i drogues.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán