Vespre a La 2 - 11/01/17
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 11/01/17

Jornada carregada de novetats judicials sobre el 9N. La fiscalia del suprem demana 9 anys d'inhabilitació a Francesc Homs per haver impulsat la...

11/01/2017 00:33:12
Vespre a La 2 - 11/01/17 Vespre a La 2 - 11/01/17
Vespre a La 2 - 11/01/17 00:33:12 11/01/2017
Sinopsis

Jornada carregada de novetats judicials sobre el 9N. La fiscalia del suprem demana 9 anys d'inhabilitació a Francesc Homs per haver impulsat la consultat tot i la suspensió del Constitucional, i el Tribunal Superior de Justicia de catalunya desestima la declaració com a testimonis de Rajoy i del ministre Justícia en el judici contra Mas, Ortgega i Rigau.... Decisions judicials que arriben en plena ressaca de la reunió entre Junqueras i Saenz de Santamaría que va acabar sense cap avenç... El diàleg segons Junqueras queda suspès però els processos judicials avancen... amb tots aquests ingredients farem un coctel i el passarem per l'anàlisi dels nostres faristols amb Jordi Cabré, Andreu Mayayo i Alex Salmon.

L'aprovació dels pressupostos segueix estant en l'aire... la CUP continua posant condicions al seu SÍ. Els cupaires exigeixen al govern 150 milions d'euros més a la partida d'ensenyament que és la mateixa quantitat pràcticament que demanen els sindicats.

Novetats en el cas de la Nadia. L'Audiencia de Lleida ha confirmat la presó preventiva per a Fernando Blanco, el pare de la nena, pel risc de fugida.

Divendres pare i mare tornaran a declarar davant el jutge de la Seu, aquesta vegada per presumpta provocació i explotació sexual de la seva filla arran del les imatges de contingut sexual que haurien trobat els mossos.

L'exposició continuada als fems de coloms pot provocar fibrosi pulmonar. Així ho reconeix una innovadora sentencia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Els magistrats han concedit la incapacitat absoluta a una guia turística que va treballar durant anys en un punt d'informació a la plaça de Catalunya de Barcelona.

La conductora que el passat 20 de novembre va recorrer 28 quilòmetres contra direcció per l'AP-7 a l'altura de Capmany, a Girona ha estat condemnada a 2 anys de presó i 6 de retirada de carnet . L'acusada, de 26 anys, va declarar que no recordava res del que havia passat perquè havia begut. A més, al cotxe li faltava una roda del davant.

Més de 50 artistes uniran forces a favor dels refugiats en un concert solidari al palau sant Jordi. L'11 de febrer músics com Txarango, Lluís LLach, Manolo García, Macaco, Los Chichos, Paco Ibáñez i mots altres actuaran units impulsar l'acollida de refugiats i per denunciar els incompliments dels governs. L'espectacle relatarà el viatge d'un refugiat a través de les cançons per exigir més acolliment.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán