Vespre 24 - 27/08/2018
Vespre 24  Vespre 24 - 27/08/2018

El president Quim Torra s'ha reunit a Bèlgica amb Carles Puigdemont per preparar el NOU CURS POLÍTIC. BETA En una atenció posterior als mitjans,...

Disponible hasta 21-02-2222

27/08/2018 00:17:52
Vespre 24 - 27/08/2018 Vespre 24 - 27/08/2018
Vespre 24 - 27/08/2018 00:17:52 27/08/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

El president Quim Torra s'ha reunit a Bèlgica amb Carles Puigdemont per preparar el NOU CURS POLÍTIC. BETA En una atenció posterior als mitjans, tots dos han instat Pedro Sánchez a EVITAR una tardor moguda... fent cas, han dit, a les demandes ciutadanes. Sobre la polèmica dels LLAÇOS GROCS, han assegurat que NO s'arribarà a la CONFRONTACIÓ a Catalunya... i han qualificat d'ERRÒNIA l'actuació de la Fiscalia... investigant els mossos que identifiquen persones retirant -precisament- llaços grocs dels espais públics.

La polèmica dels LLAÇOS GROCS als espais públics es manté també aquesta setmana. De moment, ja hi ha UNA denúncia interposada pels fets de DISSABTE al Parc de la Ciutadella.

La ministra de Justícia ha dit avui que DEFENSERAN ... fins les últimes conseqüències... el magistrat PABLO LLARENA... davant la denúncia que els líders independentistes fora d'Espanya li han posat a Bèlgica. DOLORES DELGADO ha assegurat que la postura de l'executiu de Sánchez es manté INTACTA.

En poc més d'HORA I MITJA es coneixerà QUI rellevarà Àngel Ros al capdavant de la Paeria...

Presó provisional i sense fiança per l'home holandès detingut a CASTELLTERÇOL, Barcelona, acusat de violar i assessinar un nen fa VINT ANYS. Les proves d'ADN han estat claus per identificar al sospitós... que sobrevivia a la muntanya.

Amb el suport de diferents sindicats agrícoles, han deixat un VEDELL FERIT a l'interior de l'oficina del Parc Narural de l'Alt Pirineu, a Llavorsí. Protesten pels atacs d'os, diuen, REITERATS... i asseguren que NO volen una INDEMNITZACIÓ... sinó mesures per evitar que passi.

Aquest divendres es tanca el mercat de fitxatges... així que aquesta setmana la feina als despatxos augmentarà. El Barça està pendent de les sortides d'Alcacer al Borussia de Dortmund... i de Rafinha al Betis... tot i que tampoc es descarta que hi pugui haver un darrer fitxatge

Ho farà amb un DOBLE HOMENATGE del pianista DANIEL LIGORIO.... a LEONARD BERTEIN... i a CLAUDE DEBUSSÍ. I és que, enguany, se celebra el CENTENARI del naixement del compositor nord-americà... i el CENTENARI de la mort del compositor francès. Amb la seva música, acabem. La informació continua aquí, al canal 24Horas..

Ficha técnica
Dirigido por
Marta Sugrañes, Ruben Urdiales
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán