Vespre 24 - 27/02/18
Vespre 24  Vespre 24 - 27/02/18

Amb aquesta contundència, Protecció Civil posa en marxa el paquet de mesures per prevenir el col.lapse arran de la nevada que cau a tot Catalunya....

Disponible hasta 21-02-2222

27/02/2018 00:29:52
Vespre 24 - 27/02/18 Vespre 24 - 27/02/18
Vespre 24 - 27/02/18 00:29:52 27/02/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Amb aquesta contundència, Protecció Civil posa en marxa el paquet de mesures per prevenir el col.lapse arran de la nevada que cau a tot Catalunya. Per primera vegada s'ha restringit la circulació de camions a tota la xarxa viaria. I per demà no hi haurà transport escolar....El consell és clar: no moure's i no fiar-se del transport públic...per evitar que es repeteixin els problemes d'anit i aquest matí amb conductors atrapats a les carreteres d'Osona.

Sens dubte la neu és avui la gran protagonista de l'actualitat... repassarem quines són les afectacions a diferents punts del territori. Aquesta situació excepcional ha provocat que s'activin un conjunt de mesures també excepcionals com a part d'una campanya d'alerta per part de protecció civil. La gestió de les nevades sempre generan debat, ja sigui perquè les mesures es queden curtes o es pasen de frenada...En parlarem des de la nostra taula d'anàlisi amb Pep Martí, Rafel de Ribot i Àlex Tercero.

Les negociacions per la investidura avancen però encara hi ha camí per fer...Esquerra i Junts per catalunya són optimistes i mantenen que l'acord està aprop. Però ara per ara, l'únic que està tancat és la resolució per restituir Carles Puigdemont. Esquerra no presentarà esmenes i per tant, els partits independentistes votaran a favor de restituir l'expresident en el ple de dijous... Mentre continuen els contactes, continuen també la filtracions...Ara el nom que sona com a President és el Jordi Sánchez, l'ex president de l'ANC, que està a la presó. Esquerra evita valorar-ho.

Quin no és tan optimista sobre l'acord d'investidura és la CUP... desprès de reunir-se amb els altres dos grups independentistes...de fet asseguren que va per llarg i a més posen en dubte que Junts per Catalunya i Esquerra tinguin intenció d'implementar la república...Els cupaires avisen que qualsevol resultat del diàleg haurà de ser ratificat al consell polític del 3 de març.

I la resta de partits posen en dubte la possibilitat que Jordi Sánchez pugui exercir

de president de la Generalitat des de la presó. Acusen als independentistes de no tenir més projecte que buscar la confrontació i reclamen un candidat lliure de causes judicials per sortir del bloqueig.

Ficha técnica
Dirigido por
Marta Sugrañes, Ruben Urdiales
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán