Vespre 24 | 05/08/2019 - RTVE.es
Vespre 24  Vespre 24 - 05/08/2019

Socialistes i Populars han fet avui les seves interpretacions de les paraules del Rei en que instava els partits a trobar una solució que eviti...

Disponible hasta 21-02-2222

05/08/2019 00:14:49
Vespre 24 - 05/08/2019 Vespre 24 - 05/08/2019
Vespre 24 - 05/08/2019 00:14:49 05/08/2019

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Socialistes i Populars han fet avui les seves interpretacions de les paraules del Rei en que instava els partits a trobar una solució que eviti noves eleccions. Les paraules de Felip Sisé han centrat avui el debat polític, coincidint amb que Pedro Sánchez reprenia la ronda de contactes amb els partits polítics per buscar suports a la seva investidura, després d'un primer intent fallit.

Pel que fa als pressupostos de la Generalitat de Catalunya, la CUP obre la porta a negociar els comptes si Junts per Catalunya i Esquerra es comprometen amb el dret a l'autodeterminació.

Nova acció dels anomenats Comitès de Defensa de la República. Han llençat escombraries i excrements davant les seus del Pdecat i d'Esquerra Republicana de diferents ciutats com Lleida, Terrassa, Vic o Tarragona entre d'altres. Afirmen que els partits independentistes no treballen per fer efectiva la independència.

Els Mossos d'Esquadra han detingut l'exparella de la dona que dissabte va morir a l'hospital de Bellvitge, com a presumpte autor del crim.

A Lleida, el jutge ha decretat llibertat provisional i ordre d'allunyament de 200 metres com a minim pel detingut acusat d'agredir la seva exparella, embarassada i davant del seu fill de 5 anys.

Aquest matí el ple de l'Ajuntament de Barcelona ha acordat demanar al Congrés que impulsi una comissió d'investigació dels atemptats de Barcelona i Cambrils.

Representants del personal de terra d'Ibèria i de la direcció de l'aerolínia continuen negociant per intentar evitar una nova vaga d'aquest col·lectiu a l'aeroport del Prat.

L'Hospital del Mar ha liderat un estudi pioner a Espanya que demostra que pels pacients amb insuficiència renal és millor rebre un ronyó d'un donant de més de 80 anys que seguir un tractament de diàlisi.

Quatre dies després de l'últim rescat, l'Open Arms continua navegant amb 121 persones a bord esperant autorització per entrar a port. Des de l'embarcació de l'ONG catalana fan una crida urgent ja que cada dia que passa la situació empitjora.

La lesió de Messi ha enfosquit les bones sensacions que va deixar la victòria del Barça ahir al Gamper davant l'Arsenal.

Setmana intensa per a l'Espanyol amb partit d'Europa League. Tot plegat mentre continua el serial Borja Iglesias amb el Betis a l'aguait.

Ficha técnica
Dirigido por
Marta Sugrañes, Ruben Urdiales
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán