www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
2020699
  • La revolució de les impressores 3D

Tinc una idea - Persones: La revolució de les impressores 3D

19 set. 2013

Les impressores 3D són la novetat tecnològica del moment i es preparen per convertir-se en tota una revolució científica, industrial i domèstica a mitjà termini. A Catalunya, hi ha un projecte anomenat RepRapBCN que treballa per impulsar aquesta tècnica d'impressió que ha trencat totes les barreres del disseny perquè arriba a fabricar els objectes que prèviament s'han dissenyat.

És un projecte liderat per la Universitat Politècnica de Catalunya i que a més s'aplica a alguns instituts de Catalunya. Un dels responsables explica: "Es considera que tot el tema del 3D serà una revolució i serà una revolució perquè permet una cosa que és fantàstica i que és tenir una idea i poder plasmar-la en una pantalla de forma gràfica i després la impressora el que et permet és de forma física tenir-lo. Nosaltres considerem que això serà una revolució i que per tant hem de començar a treballar ja."

veure més sobre "Tinc una idea - Persones: La revolució de les impressores 3D" veure menys sobre "Tinc una idea - Persones: La revolució de les impressores 3D"
Clips

Els últims 906 programes de Tinc una idea

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios