Tinc una idea: HUB disseny Barcelona | RTVE Play
Tinc una idea  HUB disseny Barcelona

19/10/2014 00:13:01
Recomendado para mayores de 12 años
HUB disseny Barcelona HUB disseny Barcelona
HUB disseny Barcelona 00:13:01 19/10/2014
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Situat a les Glòries, al costat de la Torre Agbar, aquest nou equipament municipal vol convertir-se en recurs útil per als veïns de Barcelona i en trampolí internacional per als dissenyadors de casa nostra. 

Al seu interior hi ha el Barcelona Centre de Disseny (BCD), el Foment de les Arts del Disseny (FAD) i el futur Museu del Disseny, que comparteixen espai per primera vegada. A més també acull la Setmana del Disseny de Barcelona. 

Pilar Vélez, directora del Museu de Disseny de Barcelona, explica: “Quan algú arreu del món vulgui saber què es fa en el món del Disseny al nostre país, haurà de venir aquí. Ja sigui a veure les nostres col•leccions, a veure les nostres exposicions o a veure el nostre centre de documentació”. 

Al HUB també es troben tots els nous materials que es fan servir actualment a la indústria i la innovació de qualsevol país del món. Finalment coneixerem com s’ho ha fet una petita empresa per estar representada a la Setmana del Disseny de Pequín, celebrada fa pocs dies. Per tot això, alguns experts creuen que avui dia Barcelona és una de les ciutats més creatives del món. 

Ficha técnica
Géneros
Ciencia y futuro
Idiomas
Catalán