Tinc una idea: Sergi Schaaff, director i creador de "Saber y Ganar" | RTVE Play
Tinc una idea  Sergi Schaaff, director i creador de "Saber y Ganar"

26/10/2014 00:17:31
Recomendado para mayores de 12 años
Sergi Schaaff, director i creador de "Saber y Ganar" Sergi Schaaff, director i creador de "Saber y Ganar"
Sergi Schaaff, director i creador de "Saber y Ganar" 00:17:31 26/10/2014
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Sergi Schaaff és el creador i director de "Saber y Ganar", el concurs més veterà d’Espanya. Però aquest no ha sigut el seu únic projecte. Durant els 50 anys que porta al món televisiu ha dirigit programes com “El tiempo es oro”, “La vida es juego”, “La luna”, “3x4” o “Si lo sé no vengo”. 

Jordi Hurtado, presentador, ens explica de Sergi Schaaff: “Amb ell va ser entrar en un món extraordinari de creació, de constantment crear noves proves pel programa, d'aprendre molt. Al seu costat aprens a fer televisió, aprens a crear, aprens a tenir imaginació”.

Juanjo Cardenal, la veu de “Saber y Ganar”, també parla d’ell dient: "Si ser una persona ambiciosa és una virtut, sí, ell és ambiciós. Ell vol fer sempre les coses cada vegada millor”. 

Aquesta mateixa virtut ens l’explica el propi Schaaff quan parla de la seva manera de treballar: "Hi ha una estratègia mínima eficaç que és el fer-se pesat, perseverar. El trucar a la porta, tornar a trucar a la porta, que et diguin torni demà i tornar demà i demà passat i l'altre i que el que venguis sigui una mercaderia bona". 

Ficha técnica
Géneros
Ciencia y futuro
Idiomas
Catalán