Tinc una idea: Josep Maria Gonzalez Simó, Paraula d'hoteler | RTVE Play
Tinc una idea  Josep Maria Gonzalez Simó, Paraula d'hoteler

15/06/2014 00:13:52
Recomendado para mayores de 12 años
Josep Maria Gonzalez Simó, Paraula d'hoteler Josep Maria Gonzalez Simó, Paraula d'hoteler
Josep Maria Gonzalez Simó, Paraula d'hoteler 00:13:52 15/06/2014
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

No paren de créixer els hotels a Barcelona, però d'hotelers en queden pocs. Avui entrevistem Josep Maria Gonzalez Simó, un empresari que competeix amb les grans cadenes. Interessat per la gastronomia d’alta qualitat, creu que els hotels també han de tenir restaurants d'alta cuina.

Gonzalez Simó fa més de 50 anys que es dedica a l’hoteleria i la restauració “això em ve a través dels meus avis, jo vaig viure a Lleida a casa dels meus avis, s'havia mort la meva mare, ells tenien un hotel, una fonda a prop de l'estació de Lleida i allà va ser on vaig aprendre aquesta professió". “Als 17 anys ja vaig començar, vaig passar per quasi  tots els departaments, recepció, sala, vaig fer de cambrer, vaig fer de tot allà". 

Ara és copropietari de quatre hotels i quatre restaurants de Barcelona.  Jordi Cruz, reconegut cuiner amb 4 estrelles Michelin, és xef i soci d’un dels seus restaurants i admira la manera de treballar de Gonzalez Simó “ens hem completat molt  perquè és un gestor boníssim que et fa aprendre i que es preocupa que tu també n'aprenguis i que ho facis bé, i de donar-te totes les eines i tota la llibertat perquè tu funcionis d'una manera autònoma i et sentis a gust amb la feina que fas"  

Ficha técnica
Géneros
Ciencia y futuro
Idiomas
Catalán