www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.10.1/js
3786339
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Tinc una idea - 07/11/2016

Tinc una idea - 07/11/2016

07 nov. 2016

Mapp4all, una “viquipèdia” de l’accessibilitat

Tots hem tingut en algun moment de la vida una necessitat especial o coneixem algú del nostre entorn que l’ha necessitat: un dèficit de mobilitat, de visió, qui té un nadó, qui busca un restaurant per a celíacs...Avui us parlarem d'una aplicació que pot ser molt útil per a tothom perquè intenta resoldre aquestes qüestions. Es diu Mapp4all i és una mena de “viquipèdia” de l'accessibilitat. Veurem qui són els fundadors i com funciona.


Què és el salari emocional?

Heu sentit a parlar del salari emocional? El compromís entre treballador i empresa pot anar més enllà del sou. És el que s'anomena salari emocional i tenint en ment aquest principi, dues dones van decidir organitzar un negoci que dóna valor tant als clients com a les organitzacions que hi participen.


Un projecte jove basat en la meteorologia

La meteorologia condiciona moltes activitats econòmiques i socials, per això és una de les informacions que més interessen a la societat. Actualment ja hi ha entitats oficials i públiques que ofereixen serveis previsions meteorològiques, però també hi ha iniciatives en el sector privat. Coneixerem Celsius, formada per gent jove, que s’ha constituït com una consultoria meteorològica dedicada a fer previsions personalitzades.

veure més sobre "Tinc una idea - 07/11/2016" veure menys sobre "Tinc una idea - 07/11/2016"

Els últims 861 programes de Tinc una idea

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos