Tinc una idea - 10/10/2016
Tinc una idea  Naulover, moda feta a Catalunya i l'impacte del "Brexit"

Avui visitem el municipi de Mediona, on aviat farà 60 anys que es va instal•lar la fàbrica Naulover. Es tracta d’una empresa familiar de moda...

10/10/2016 00:22:36
Recomendado para mayores de 12 años
Naulover, moda feta a Catalunya i l'impacte del "Brexit" Naulover, moda feta a Catalunya i l'impacte del "Brexit"
Naulover, moda feta a Catalunya i l'impacte del "Brexit" 00:22:36 10/10/2016
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Avui visitem el municipi de Mediona, on aviat farà 60 anys que es va instal•lar la fàbrica Naulover. Es tracta d’una empresa familiar de moda femenina, amb més de 140 treballadors, i que és una de les poques indústries tèxtils que encara ho fa tot a Catalunya. Al capdavant hi ha una dona, Carme Noguera.

Avui també estrenem un nou espai al #Tinc una idea que hem batejat com a "Economia Oberta". De la mà de l’economista Victor Bottini intentarem fer entenedores qüestions de l’actualitat econòmica que repercuteixen directament en les persones i les empreses. Hem començat pel “Brexit”. “Posem dos exemples –diu Bottini-. A tot l’Estat hi ha 900 mil anglesos que, amb la depreciació de la lliure esterlina, han vist perdre poder adquisitiu. Això ho notaran els establiments on compren. Un altre exemple, actualment la Gran Bretanya ens compra sobretot bens d’equip i productes alimentaris derivats del porc, aquestes empreses catalanes també ho notaran”.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Peralta
Géneros
Ciencia y futuro
Idiomas
Catalán