Recordin | Jordi Hurtado, Rosa María Calaf i Joan Pera - RTVE.es
Recordin  Jordi Hurtado, Rosa María Calaf i Joan Pera

Visita 'Recording' Jordi Hurtado, veterà presentador del programa 'Saber y Ganar'. Ell és l'encarregat de donar pas a un bloc dedicat a concursos...

Disponible hasta 21-02-2222

12/06/2019 00:24:43
Jordi Hurtado, Rosa María Calaf i Joan Pera Jordi Hurtado, Rosa María Calaf i Joan Pera
Jordi Hurtado, Rosa María Calaf i Joan Pera 00:24:43 12/06/2019

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Visita 'RecordingJordi Hurtado, veterà presentador del programa 'Saber y Ganar'. Ell és l'encarregat de donar pas a un bloc dedicat a concursos històrics realitzats des de TVE Catalunya com 'Un millón para el mejor', estrenat el gener de 1968 i presentat inicialment per Joaquín Prat, que proposava tota mena de proves als concursants per tal de guanyar un milió de les antigues pessetes; '3x4', amb preguntes de cultura general i proves d'habilitat, presentat en la versió català per Jordi Hurtado, i en castellà per Julia Otero i, després, Isabel Gemio; o 'Siete y media musical', conduït per Luis del Olmo, en el que quatre concursants jugaven al clàssic joc de cartes i la protagonista era la música.

També comptem amb la periodista Rosa María Calaf, coneguda per la seva gran feina durant vint-i-cinc anys com a corresponsal de RTVE en diferents països del món com Estats Units, Moscou o la zona d'Àsia-Pacífic. Amb ella repassem la pedrera de reconeguts corresponsals que van començar a TVE Catalunya com Lorenzo Milá, Anna Bosch, Carles Sentís, Llúcia Oliva o ella mateixa, entre d'altres.

El tercer convidat del 'Recording' és l'actor i còmic Joan Pera. Ell és l'encarregat de recordar grups d'humoristes com TricicleLa TrincaTeatre de Guerrilla o La Cubana, que ens han fet passar grans estones davant el televisor.

En l'espai que dediquem a difondre els oficis a la televisió, us expliquem en què consisteix la feina dels companys de les unitats mòbils, mitjans tècnics i conductors.

Idiomas
Catalán