Recordin | Oriol Nolis, Lucrecia i Pitu Abril - RTVE.es
Recordin  Oriol Nolis, Lucrecia i Pitu Abril

Passa per 'Recording' el periodista Oriol Nolis, actual presentador del Telediario de TVE del cap de setmana. Ell és l'encarregat de donar pas a un...

Disponible hasta 17-09-2115

05/06/2019 00:26:04
Oriol Nolis, Lucrecia i Pitu Abril Oriol Nolis, Lucrecia i Pitu Abril
Oriol Nolis, Lucrecia i Pitu Abril 00:26:04 05/06/2019

Disponible hasta: 17-09-2115 15:15:00

Sinopsis

Passa per 'Recording' el periodista Oriol Nolis, actual presentador del Telediario de TVE del cap de setmana. Ell és l'encarregat de donar pas a un bloc dedicat a polítics que han visitat Televisió Espanyola a Catalunya. Entre d'altres, veurem Jordi Pujol, José María Aznar, José Montilla, JosepTarradellas i Felipe González.

També comptem amb el periodista Pitu Abril, expresentador de l''Informatiu' i director de la tertúlia sobre futbol 'La barberia'. Amb ell repassem programes informatius que han fet història a TVE Catalunya. Des dels més antics com 'Mare Nostrum' (1969) o 'Giravolt' (1974), fins al vigent 'Informatiu'. I donem un cop d'ull a espais com 'Línia 900', 'Repor', 'Catalunya avui' o 'Gran angular'.

La tercera convidada del 'Recording' és la cantant i presentadora Lucrecia, que a banda de ser qui millor coneix els Lunnis, també és una gran apassionada de la música en català. Amb ella tornem a escoltar des de clàssics com Lluís Llach, que el 1973 cantava a TVE 'La gallineta', Maria del Mar Bonet, o Salomé interpretrant 'Se'n va anar'; fins a la música més actual amb Els Catarres.

En l'espai que dediquem a difondre els oficis a la televisió us expliquem en què consisteix la feina dels muntadors de vídeo, els mescladors d'imatge i els controls de càmeres.

Idiomas
Catalán