Punts de vista - Sol Picó, la pel·lícula 'El viatge de la Marta' i A contra blues
Punts de vista  Sol Picó, 'El viatge de la Marta' i A contra blues

Punts de vista - Sol Picó, la pel·lícula 'El viatge de la Marta' i A contra blues

Disponible hasta 17-09-2115

31/10/2019 00:53:42
Recomendado para todos los públicos
Sol Picó,  'El viatge de la Marta' i A contra blues Sol Picó,  'El viatge de la Marta' i A contra blues
Sol Picó, 'El viatge de la Marta' i A contra blues 00:53:42 31/10/2019

Disponible hasta: 17-09-2115 15:15:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Aquesta setmana 'Punts de vista' compta amb l'equip de la pel·lícula 'El viatge de la Marta', la banda de blues A contra blues i la ballarina i coreògrafa Sol Picó. A més la secció de la Judit Martín i els millors reportatges culturals.

Aquesta setmana visiten el plató l'actor Sergi López, l'actriu Elena Andrada i la directora Neus Ballús per parlar amb la Tània Sàrrias de la pel·lícula 'El viatge de la Marta'.

'Punts de vista' també compta al plató amb la ballarina i coreògrafa Sol Picó per parlar del documental 'Amb el cor al genoll', centrat en el seu dia a dia en un moment crucial de la seva carrera, després de guanyar el Premi Nacional de Dansa. Acabarà l'entrevista ballant una coreografia pel programa.

Pel que fa a la música, comptarà amb l'actuació d'A contra blues, una de les bandes de referència del blues, presenten el seu nou disc 'Jab'.

La secció de l'actriu Judit Martín descobreix les millors perles i curiositats culturals del món d'Internet i les xarxes socials.

A més, les millors propostes cinematogràfiques per la nit de Halloween, un reportatge sobre l'activitat de les sales petites de teatre a Barcelona i una entrevista al premiat escriptor irlandès Colm Tóibínque presenta 'Mares i fills'.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera i subdirecció: Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán