Punts de vista: Premis Continuarà de TVE-Catalunya | RTVE Play
Punts de vista  Premis Continuarà de TVE-Catalunya

Premis Continuarà de TVE-Catalunya

Disponible hasta 21-02-2222

27/04/2017 00:01:58
Recomendado para todos los públicos
Premis Continuarà de TVE-Catalunya Premis Continuarà de TVE-Catalunya
Premis Continuarà de TVE-Catalunya 00:01:58 27/04/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Els Premis Continuarà de TVE-Catalunya tenen ja vint-i-un anys, i són un referent literari i cultural de la Diada de Sant Jordi. L’entrega de premis i la festa es celebra des de fa temps a l’Hotel Casa Fuster, a l’esplèndida terrassa amb vistes al Passeig de Gràcia barceloní.

Els premiats d’enguany són una bona colla de personalitats de totes les vessants de la cultura. ANDREA MOTIS, cantant, trompetista i saxofonista de jazz ha publicat el seu primer disc en solitari “Emotional Dance”.

DAVID ANDRÉS és un xef de prestigi, designat per la revista “Forbes” com un dels joves més influents d’Europa.

CARLA SIMON, directora i BRUNA COSÍ, actriu, ens han atrapat amb una de les millors pel·lícules que veureu enguany, “Estiu 1993”. 

JULIO MANRIQUE, director teatral i actor, va presentar a la Sala Villarroel una de les millors propostes teatrals de la temporada, “La treva”. 

El retorn de LOS MANOLOS, 25 anys després dels Jocs Olímpics de Barcelona també ens ha semblat tot un esdeveniment.

DOLORES REDONDO, escriptora, ha sabut connectar amb els seus lectors amb la seva darrera novel·la, també guanyadora del Premi Planeta, “Todo esto te daré”.

De l’àmbit editorial el premi és per ARPA EDITORIAL, una empresa recent dirigida pel veterà editor JOAQUÍN PALAU i pel seu fill ÁLVARO, una editorial que defensa sobretot el valor literari de l’assaig. 

També té guardó l’escriptor MARC MORENO, que amb la novel·la “Temps de rates” retrata el dia a dia dels barris més marginals de Barcelona.

De l’àmbit institucional el premi és per una de les institucions culturals més prestigioses de Catalunya: el GRAN TEATRE DEL LICEU, que el proper 7 d’octubre del 2017 celebrarà el seu vinté aniversari de la reobertura, una data històrica considerada com a “Esdeveniment d’Excepcional Interès Públic” per part del govern d’Espanya.

També té un més que merescut reconeixement el JAZZ CLUB CAFÉ VIENÈS DE L’HOTEL CASA FUSTER, que des de fa uns anys programa acurades sessions de jazz a les que no s’ha pogut resistir ni Woody Allen.

I finalment, el gran premi sorpresa d’enguany va ser per tot una icona cinematogràfica, l’actor nord-americà RICHARD GERE, que va inaugurar el Sant Jordi Barcelona Film Festival amb la seva darrera pel·lícula, “Norman, el hombre que lo conseguía todo”.

Ficha técnica
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán