Punts de vista: Punts de vista - 30/11/17 | RTVE Play
Punts de vista  Punts de vista - 30/11/17

Punts de vista - 30/11/17

Disponible hasta 21-02-2222

30/11/2017 00:24:33
Recomendado para todos los públicos
Punts de vista - 30/11/17 Punts de vista - 30/11/17
Punts de vista - 30/11/17 00:24:33 30/11/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Aquesta setmana les presentacions del programa, el clip inicial i l’entrevista llarga a l’actor PABLO DERQUI, les hem gravades al Centre Cívic Pati Llimona, al barri gòtic de Barcelona. Especialitzat en fotografia i audiovisuals, el Pati Llimona té una part museística permanent amb ruïnes romanes de l’antiga Barcino, que ens han servit de perfecte escenari per gravar-hi l’entrevista amb Pablo Derqui, protagonista de “Calígula”, al Teatre Romea.

D’òpera, el Gran Teatre del Liceu ha estrenat una de les grans produccions recents, el clàssic de Richard Wagner “Tristán e Isolda”. En Salva Rich no s’ho podia perdre i ha gaudit amb les més de quatre hores d’aquesta espectacular funció.

L’entrevista de la setmana és a l’actor Pablo Derqui, protagonista absolut de “Calígula”, que es representa al Teatre Romea. La vam poder veure prèviament el passat estiu al Grec i ens va semblar del tot espectacular, amb una brutal interpretació “de pell” per part de l’actor. Produïda conjuntament pel Festival de Teatre de Mèrida, pel Grec de Barcelona i també pel Romea, “Calígula” és unt exte brillant sobre el poder i els patiments de l’existència.

Del món dels graffitis, de l’art del carrer, us volem descobrir a “El Xumet negre”, un artista que pinta als carrers de Barcelona. Carlos n’és l’autor, que amb el seu treball en companyia d’altres graffiters, han contribuit a posicionar Barcelona entre les ciutats capdavanteres de l’anomenat “Street Art” Europeu. En Jordi Vila i Guillamet i un equip de càmeres han acompanyat al “Xumet” filmant una de les seves creacions.

***Tot això i algunes sorpreses més de regal, el dijous 16 de novembre al “Punts d Vista”, a La 2 de TVE-Catalunya. I ja ho sabeu: “en cultura, tot és qüestió de “Punts de Vista”. 

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera i subdirecció: Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán