Punts de vista: Punts de vista - 23/11/2017 | RTVE Play
Punts de vista  Punts de vista - 23/11/2017

Punts de vista - 23/11/2017

Disponible hasta 21-02-2222

23/11/2017 00:24:41
Recomendado para todos los públicos
Punts de vista - 23/11/2017 Punts de vista - 23/11/2017
Punts de vista - 23/11/2017 00:24:41 23/11/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Aquesta setmana, les presentacions del programa les hem enregistrat a la Galeria El Quadern Robat, un espai que es troba al carrer Còrsega i que es dedica a l’art contemporani. Ara mateix hi ha l’exposició “Continuïtats discontinues” de Jesús Galdón. Un seguit d’obres que reflexionen sobre la idea de la cultura universal i de com s’ha construït el relat històric. Són dibuixos titulats “Arrels”; això lliga amb la cantant Rosalía que fa música arrelada al flamenc, però amb altres influències musicals. La cita de la setmana fa doncs referència al flamenc i de com ha sigut la seva evolució sense perdre l’essència, i diu així:

“La pureza no se puede perder nunca cuando uno la lleva dentro de verdad”

Camarón de la Isla, cantaor

Del món pictòric us proposem l’exposició de l’artista “pop” Andy Warhol que hi ha al CaixaForum de Montjuïc. Aquesta mostra compta amb instal·lacions multimèdia i amb una gran selecció de les obres més conegudes de Warhol com les “Marilyns” o la “Cadira elèctrica” entre d’altres. També hi ha una gran col·lecció de portades de vinils que va il·lustrar ell mateix i amb una tria de fotografies de gran fotògrafs que tanca aquesta exposició imprescindible.

L’entrevista llarga de la setmana és a la jove cantant emergent ROSALIA, i volem dir amb emergent, que es sentirà molt i molt parlar d’ella , així ho diuen els entesos, que serà una renovadora del flamenc. Rosalia ens explica que té una influència musical d’allò més diversa, des de Beyoncé a Alejandro Sanz; i que la seva música d’arrels és només el principi, que està oberta a nous camins musicals.

Del món de la dansa, aquesta setmana dediquem un reportatge a la coreògrafa i ballarina MARTA CARRASCO, que presenta “Perra de Nadie” que representa a la Seca Espai Brossa fins el 3 de desembre. A més la coreògrafa assegura que s’acomiada com a ballarina en solitari amb aquest gran espectacle.

I acabem el programa amb el bon jazz de AVISHAI COHEN, una de les gran llegendes actuals del jazz, que actuarà el proper dia 25 de novembre al Palau de la Música en el marc del Festival de Jazz de Barcelona.

***Tot això i algunes sorpreses més de regal, el dijous 23 de novembre a “Punts de Vista”, a La 2 de TVE-Catalunya. I ja ho sabeu: en cultura tot és qüestió de “Punts de Vista”. Continuarà...

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera i subdirecció: Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán