Punts de vista: Punts de vista - 22/12/2018 | RTVE Play
Punts de vista  Punts de vista - 22/12/2018

Punts de vista - 22/12/2018

Disponible hasta 21-02-2222

22/12/2018 00:22:09
Recomendado para todos los públicos
Punts de vista - 22/12/2018 Punts de vista - 22/12/2018
Punts de vista - 22/12/2018 00:22:09 22/12/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Les entradetes i el clip d’inici d’aquesta setmana les enregistrem a la nova exposicció del DISSENY HUB BARCELONA, la mostra titulada “El boom de la publicitat”. També fem un clip d’inici dedicat a la mostra, que relaciona els objectes més quotidians amb el disseny.
El músic SANTI BALMES i l’il·lustrador SERGIO MORA tenen molt bona sintonia i han publicat conjuntament el llibre “La fam invisible”, una novel·la de Santi Balmes “re-interpretada” amb algunes il·lustracions de Sergio Mora. Abans d’aquest llibre, Mora també es va encarregar de la portada del darrer disc de “Love of Lesbian”: “El cometa Halley”.
En Jordi Vila i Guillamet els ha entrevistat a tots dos, del tot predisposats a explicar-nos la novel·la i la seva feliç entesa i col·laboració.
L’entrevistada de la setmana és l’actriu i cantant francesa MYRIAM MÉZIÈRES, coneguda sobretot durant molts d’anys per ser la “musa” del cineasta Alain Tanner i de tot una generació de cinèfils.
Durant aquest mes de desembre la Filmoteca de Catalunya li dedica un homenatge projectant les seves pel·lícules, títols com “Una llama en mi corazón”, “El diari de Lady M” , “Flores de sangre” i tantes altres.
I el darrer reportatge d’aquest programa és el que dediquem a tot un seguit de propostes literàries per Nadal, un cúmul de recomancions de llibres que hem filmat a diferents llibreries prop de Barcelona, sortint en aquest cas de les llibreries que tenim ja més trepitjades, com Laia, la Central o d’altres.
I són els llibreters qui ens recomanen aquells títols que de ben segur seran un bon regal nadalenc o de la diada de Reis.
I tanquem el programa amb un clip perfecte per acomiadar-nos de cara a les Festes de Nadal que ja són aquí: “El regreso de Mary Poppins”, la pel·lícula estrella d’aquestes festes, un retorn encapçalat per l’actriu Emily Blunt, que agafa el relleu de la mítica Julie Andrews.
I per acabar, BON ANY NOU, FELIÇES FESTES i si tot va bé, ens retrobem el gener del 2019 amb el mànager musical GAY MERCADER, una llegenda de la música, promotor a Espanya dels grans concerts dels Rolling Stones i tants d’altres. Ara ha publicat un llibre de pòsters de gran format recopilatori de totes les estrelles musicals que ha portat de gira per Espanya.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera i subdirecció: Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán