Punts de vista: El poeta Joan Brossa, la cantant Núria Graham i "Cabaret" | RTVE Play
Punts de vista  El poeta Joan Brossa, la cantant Núria Graham i "Cabaret"

Punts de vista - El poeta Joan Brossa, la cantant Núria Graham i el musical "Cabaret" - 19/10/2017

Disponible hasta 21-02-2222

19/10/2017 00:24:40
Recomendado para todos los públicos
El poeta Joan Brossa, la cantant Núria Graham i "Cabaret" El poeta Joan Brossa, la cantant Núria Graham i "Cabaret"
El poeta Joan Brossa, la cantant Núria Graham i "Cabaret" 00:24:40 19/10/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

El “Punts de Vista” d’aquesta setmana l’hem enregistrat en part al MACBA, Museu d’Art Contemporani de Barcelona, que presenta una completa exposició dedicada al poeta visual JOAN BROSSA. Al Museu hi hem gravat les entradetes de presentació del programa, el clip d’inici dedicat a l’exposició “Poesia Brossa”, l’entrevista a la música NÚRIA GRAHAM i l’acústic de final de programa.

El clip inicial està dedicat a la la gran retrospectiva que homenatja la figura de Joan Brossa, amb un repàs a tot el món únic i poètic de l’artista, relacionat amb tots els suports: el cinema, la música, les arts, i fins i tot la gestualitat. 

De teatre musical, al Teatre Victòria del Paral·lel barceloní es representa una nova versió del mític “Cabaret”, espectacle presentat a Broadway l’any 1966 i que, sobretot, va convertir-se en un esdeveniment internacional gràcies a la pel·lícula de 1972, protagonitzada per Liza Minnelli. Aquesta nova versió compta amb ELENA GADEL de protagonista i a JAIME AZPILICUETA de director.

L’entrevista llarga de la setmana és a la música NÚRIA GRAHAM, una jove veu del panorama català que publica un nou disc titulat “Does it ring a Bell”. Graham assegura que el disc compta amb una desena de cançons molt personals, intimistes i autobiogràfiques. D’origens irlandès i català, Graham canta sobretot en anglès i el seu darrer treball data del 2015, “Bird Eyes”.

De teatre, aquesta setmana proposem la nova obra que es representa al Teatre del Raval, “La visita inesperada”, segons un texte escrit l’any 1958 per Agatha Christie. És una producció del Teatre del Raval dirigida per PAU GUIX, segons l’adaptació que n’ha fet TAMAR AGUILAR. Protagonitzen l’obra EMPAR LÓPEZ, JORDI COROMINA, MANEL SOLÀS i d’altres.

I finalment, del món de l’òpera, aquesta setmana en Salva Rich, ben acompanyat per l’Arantxa Tormo a la realització, ens proposa la primera gran estrena del Liceu: “Un ballo in Maschera”, de Giuseppe Verdi.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera i subdirecció: Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán