Punts de vista: Punts de vista - 16/11/2017 | RTVE Play
Punts de vista  Punts de vista - 16/11/2017

Punts de vista - 16/11/2017

Disponible hasta 21-02-2222

16/11/2017 00:24:50
Recomendado para todos los públicos
Punts de vista - 16/11/2017 Punts de vista - 16/11/2017
Punts de vista - 16/11/2017 00:24:50 16/11/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Aquesta setmana, les presentacions del programa les hem enregistrat al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Aprofitem la inauguració de l’exposició “Després de la fi del món”, que tracta sobre el canvi climàtic i com estem fent malbé el planeta. També es mostra com arribarem a la segona meitat del segle XXI i sobre la responsabilitat de la societat envers generacions futures. La cita de la setmana fa doncs referència al clima i al futur de la humanitat, i diu així:

“La conservació és ara. La Terra no té més temps”

Karla Sanabria, ecologista

De cinema, de mica en mica la cartellera s’omple de les pel·lícules que arribaran per les festes de Nadal i Reis. N’hem triat tres que us recomanem: “El autor” de Manuel Martín Cuenca que ja la vam poder gaudir al Festival de San Sebastià i on tots els elogis van anar pel seu protagonista, el Javier Gutiérrez. Una altre pel·lícula molt diferent és “Jupiter’s Moon” que va guanyar el Festival de Cinema Fantàstic de Sitges, un film hongarès sobre la immigració. I per últim, un avanç de la nova versió de la novel·la d’Agatha Christie “Asesinato en el Orient Express” dirigit pel britànic Kenneth Branagh.

L’entrevista llarga de la setmana és a l’actor i humorista BERTO ROMERO, que ha estrenat una nova pel·lícula, “Algo muy gordo”. Berto Romero ha participat darrerament a unes quantes pel·lícules de força èxit com “El pregón”, “Ocho apellidos catalanes” o “Anacleto, agente secreto” entre d’altres. Romero és un tipus molt lúcid i de resposta ràpida, i que sempre té un gran sentit de l’humor.

De l’àmbit fotogràfic, presentem el “Docfield”, un dels gran festivals fotogràfics de Barcelona. Tenen seus i exposicions ben diferents i hem escollit la del Museu Marítim de Barcelona a Drassanes, que està dedicada a Proactiva Open Arms i que es titula “No més vides a la deriva”.

I acabem el programa amb l’enèrgic videoclip de la cantant mexicana LILA DOWNS, que el proper 21 de novembre presenta al Palau de la Música el seu darrer disc: “Salón, lágrimas y deseo”.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera i subdirecció: Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán