Punts de vista: Punts de vista - 10/11/2016 | RTVE Play
Punts de vista  Punts de vista - 10/11/2016

10/11/2016 00:27:20
Recomendado para todos los públicos
Punts de vista - 10/11/2016 Punts de vista - 10/11/2016
Punts de vista - 10/11/2016 00:27:20 10/11/2016
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Aquesta setmana, a “Punts de Vista” tenim dos entrevistats d’autèntic luxe, dos dels actors més estimats i populars del cinema espanyol: Karra Elejalde i Dani Rovira. Ens han concedit una entrevista llarga en exclusiva a propòsit de la seva darrera estrena, “100 metros”, una pel•lícula emotiva i distreta al mateix temps, que tracta amb sensibilitat, coratge i sentit de l' humor una malaltia terrible: l’esclerosi múltiple.

Després dels èxits de “Ocho apellidos vascos” i “Ocho apellidos catalanes”, la parella de moda del cinema espanyol repeteixen a “100 metros” els seus papers de sogre i gendre, aportant molt de sentit de l’humor a una història a priori molt dura i difícil.

Aprofitem l’entrevista de Montse Elias i realitzada per Pepa Pérez per desvetllar els entrellats de l’amistat entre Dani Rovira i Karra Elejalde i també per conèixer d’altres curiositats dels actors, com ara la gran passió i lluita constant de Rovira a favor dels gossos.

També, de teatre, a la Sala Villarroel s’hi representa “La treva”, una obra dirigida per Julio Manrique i protagonitzada per Clara Segura, Ramon Madaula, David Selvas i Mima Riera. Escrita per Donald Margulies, “La treva” narra la història de la Sarah, una fotografa de guerra que ferida a l’Irak es replantejarà la vida a la seva tornada als Estats Units, al seu apartament de Brooklyn.
També tenim un reportatge sobre el grup de pop-folk català "Els catarres", format per Éric Vergés, Jan Riera i Roser Cruells. Han publicat un nou treball, titulat “Supernova”, una explosió de vitalitat, bon rotllo i energia sonora.

I finalment, de literatura, el nostre expert Salva Rich ha entrevistat a l’escriptora nord-americana, de Portland, Elizabeth Strout, que ha publicat aquí la seva darrera novel•la “Em dic Lucy Barton”. Guanyadora del Premi Pulitzer, Strout té un talent enorme per narrar les emocions que es desperten a la trobada entre una mare i la seva filla, en un hospital de Nova York, amb vistes a l’edifici Chrysler il•luminat.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera i subdirecció: Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán