Punts de vista: Punts de vista - 07/12/2017 | RTVE Play
Punts de vista  Punts de vista - 07/12/2017

Punts de vista - 07/12/2017

Disponible hasta 21-02-2222

07/12/2017 00:22:56
Recomendado para todos los públicos
Punts de vista - 07/12/2017 Punts de vista - 07/12/2017
Punts de vista - 07/12/2017 00:22:56 07/12/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Les presentacions del programa i el clip d’inici les gravem al Liceu, que en el programa d’avui té un protagonisme especial.

Els diferents espais del Gran Teatre seran les nostres localitzacions, del clip inicial, de les entradetes i també de l’entrevista a la cantant PASIÓN VEGA, que actua al Liceu el proper dissabte 9 de desembre.

De cinema, aquesta setmana comptem amb un actor excepcional: JOHN MALKOVICH que al passat Festival de Sant Sebastià ens va concedir una entrevista del tot atemporal , parlant de la seva llarga filmografia.

Amable, proper i cordial, Malkovich va ser el President del Jurat de Donosti 2017 i a l’entrevista ens explica la seva manera d’entendre el cinema i de valorar les pel·lícules…, però també d’altres històries com la seva passió pel cinema silent,dels Lumière i companyia o l’admiració que té pels grans mestres del modernisme català com Gaudí o Jujol.

I també, és clar, sense deixar de repassar personatges de la seva llarga filmografia, citant grans pel·lícules seves com “Les amistats perilloses”, “Cómo ser John Malkovich, “El ogro” i mooooltes altres. Tot un luxe

L’entrevista llarga de la setmana és a la cantat PASIÓN VEGA, que presenta dissabte vinent en un concert al Liceu el seu darrer treball, titulat “40 quilates”.

Pasión Vega porta ja una quarentena d’anys en el món musical i per aquest nou disc ha comptat amb la col·laboració excepcional de Fernando Velázquez, compositor habitual de les bandes sonores de les pel·lícules de Juan Antonio Bayona, com “Lo imposible” o “Un monstruo viene a verme”

Del món de l’Art, la Margaret Rius s’ha apropat a la Galeria Gothsland, on hi ha una magnífica i petita exposició dedicada a la “Belle Epoque” de l’artista JOAN CARDONA.

I per arrodonir del tot aquest programa emmarcat al Gran Teatre del Liceu, en Salva Rich, feliç, ha acompanyat a l’Orquestra del Liceu a Ginebra, en una actuació a la seu de les Nacions Unides. Al report veiem com son i qui són els músics del Liceu, entrevistats a l’avió, al llarg del viatge i a Ginebra…

Acabem el programa amb un clip enèrgic de la banda de soul “The excitements”, que actuen el dimecres 13 de desembre a la Sala Apolo de Barcelona.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera i subdirecció: Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán