Punts de vista: Punts de vista - 02/02/2017 | RTVE Play
Punts de vista  Punts de vista - 02/02/2017

02/02/2017 00:24:50
Recomendado para todos los públicos
Punts de vista - 02/02/2017 Punts de vista - 02/02/2017
Punts de vista - 02/02/2017 00:24:50 02/02/2017
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Aquesta setmana a l'entrevista llarga del programa participa el músic, compositor i productor Pau Vallvé. Montse Elias el visita a casa seva, a la terrasseta amb vistes a Barcelona, per parlar dels entrellats de la seva personalíssima música i de la seva trajectòria, que compta amb àlbums de títols suggerents i sorprenents com: "L'all ho és tot pels anglesos", "Un que de tan llest és tonto i un que de tan tonto és llest" i el seu darrer treball, acabat de publicar "Abisme cavall hivern primavera i tornar".

"Punts de vista" també se centra en les dones surrealistes que exposen a la Galeria Mayoral. La mostra "Dones Surrealistes i la seva connexió amb Catalunya" que compta amb obres pictòriques de dones surrealistes vinculades, d'alguna manera, amb Catalunya, com Dora Maar, Leonora Carrigton i Frida Kahlo.

De cinema, el programa proposa una tria d'algunes de les pel·lícules d'estrena d'una animada cartellera pre-Oscar. "Moonlight" és la intensa història vital de Little, situada a un barri marginal i afroamericà de Miami. "Vivir de noche", dirigida pel també actor Ben Affleck, és una pel·lícula del gènere negre on trobem a la màfia enfrontada ni més ni menys que al Ku Klux Klan. I finalment, "Melanie, the girl with all the gifts", ciència ficció amb aires ecològics i ritme trepidant.

I per acabar, "Punts de vista" es puja a l'escenari de "L'hostalera", una obra de teatre de la companyia La Perla29, que es pot veure a la Biblioteca de Catalunya. D'aires fellinians i basada en l'obra de Carlo Goldoni, està dirigida per Pau Carrió.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera i subdirecció: Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán