Sin programa: TVE Catalunya comença dilluns la nova temporada  | RTVE Play
TVE Catalunya comença dilluns la nova temporada

TVE Catalunya comença dilluns la nova temporada

Disponible hasta 21-02-2222

10/09/2018 00:01:05
TVE Catalunya comença dilluns la nova temporada TVE Catalunya comença dilluns la nova temporada
TVE Catalunya comença dilluns la nova temporada 00:01:05 10/09/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Dilluns a les 20h torna la segona temporada de la tertúlia esportiva, conduïda per Albert Lesán'El Rondo'. Periodistes esportius, exjugadors i professionals del futbol debatran l'actualitat cada setmana amb la intensitat característica d'aquest espai però sense deixar de banda la informació.

Els dimecres a les 20h se seguirà emetent el programa d'animals 'La meva mascota i jo' que busca la millor mascota de Catalunya amb el Martí Atance, la Gisela i la Sílvia Tarragona. I a les 20:30h s'estrena la segona temporada de 'Secundaris', un espai que mostra el dia a dia dels professionals que treballen amb passió i entusiasme darrere dels famosos i les famoses.

Els dijous a les 20h els espectador tenen una trobada amb la cultura amb la tercera temporada de 'Punts de vista', el programa presentat per Montse Elias que ens apropa totes les novetats culturals de Catalunya. I a les 20:30h nova temporada d' 'Amb identitat', un espai on diversos experts parlen de les seves professions, relacionades amb la salut i el benestar.

Els divendres a les 20h torna el programa més esbojarrat de la graella 'Programa Inesperat', presentat pel periodista Sergi Mas. Comença la segona temporada de la tertúlia d'humor amb to distès i desenfadat, on sempre podrà passar alguna cosa inesperada. Es podrà tornar a veure els diumenges a 13h a La 2, després de 'La Missa en català' a les 10:30h..

A partir del 18 de setembre, s'estrena els dimarts a les 20h la nova temporada de 'Cinc dies a…' la sèrie documental que vol mostrar el que passa de portes endins a llocs o institucions ben coneguts. I a les 20:30h 'Noms propis' amb Anna Cler, un programa d'entrevistes a persones amb un filosofia de vida optimista, energètica i engrescadora, amb capacitat de contagiar-la i moure'ns a l'acció.

L'espai d'actualitat política que dirigeix i presenta Quim Barnola encetarà aquest curs la seva 8a temporada el proper 13 de setembre. Cada dijous pels volts de la mitjanit, 'El Debat de La 1' repassarà l'actualitat política catalana i espanyola de la setmana amb els analistes habituals del programa i amb entrevistes als protagonistes de l'actualitat.

I els divendres a les 23:40h el programa de participació ciutadana i de debat 'Ara i Aquí'. Carlos Fuentes, donarà la paraula a persones perquè expliquin les seves històries, experiències i opinions sobre els temes i qüestions que els preocupen, per debatre'ls cada setmana al plató.

A partir del 10 de setembre, de dilluns a divendres de 19:30h a 20h pel Canal 24h en català, torna 'Vespre 24'. El programa conduït per Marta Sugrañes, repassa i analitza l'actualitat des de tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuen al plató.

I el dissabte 15 de setembre a les 20:30h al Canal 24h s'estrena la nova temporada del programa 'Aquí parlem', l'espai dirigit i presentat per Lluís Falgàs, que repassa l'activitat parlamentària de la setmana i analitza els moments més destacats de les sessions amb entrevistes als diputats i diputades del Parlament.

Idiomas
Catalán