Programa especial de la Diada Nacional de Catalunya 2019
Especials en català  Programa especial de la Diada Nacional de Catalunya 2019

El programa especial per la Diada Nacional de Catalunya, presentat per Marta Sugrañes i Quim Barnola, compta amb dues taules d'analistes. La...

Disponible hasta 21-02-2222

11/09/2019 03:31:26
Programa especial de la Diada Nacional de Catalunya 2019 Programa especial de la Diada Nacional de Catalunya 2019
Programa especial de la Diada Nacional de Catalunya 2019 03:31:26 11/09/2019

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

El programa especial per la Diada Nacional de Catalunya, presentat per Marta Sugrañes i Quim Barnola, compta amb dues taules d'analistes. La primera amb Joan López Alegre, Astrid Barrio, Anna Simó i Josep Martí i la segona amb Esther Vivas, Milagros Pérez Oliva, Jordi Mercader i Ferra Espada.

Amb 3 connexions en directe per fer el seguiment de la manifestació: Marta Ribas a Maria Cristina, Ángela García a Plaça Espanya i Rubén Urdiales a Gran Via amb Passeig de Gràcia, a més d'altres punts de Barcelona per seguir la resta d'actes i manifestacions convocades alternativament. Lluís Falgàs també entra en directe des del Parlament per analitzar l'inici del nou curs polític.

El programa compta amb entrevistes de tots els partits polítics. Al set de Maria Cristina, Marta Ribas entrevista als organitzadors, els representants de l'Assemblea Nacional de Catalunya i Òmnium Cultural, i a Junts x Cat, ERC i la CUP. Al plató Marta Sugrañes i Quim Barnola entrevisten a Ciutadans, PSC, En Comú Podem, PP i Societat Civil Catalana.

A més, a la taula d'anàlisi s'emeten fragments dels millors moments de l'entrevista de Gemma Nierga als expresidents Artur Mas i José Montilla, que s'ha fet al matí a la secció 'Un cafè d'idees amb Gemma Nierga' dins d''El matí a Ràdio 4'.

Idiomas
Catalán