Memòries de la tele -  El risc del directe
Memòries de la tele  El risc del directe

Aquest dimecres, "Memòries de la tele" entrevistarà el veterà realitzador Pancho Gispert i els periodistes Francesca Puig i Jordi Casanovas per...

22/06/2011 00:25:57
El risc del directe El risc del directe
El risc del directe 00:25:57 22/06/2011
Sinopsis

Aquest dimecres, "Memòries de la tele" entrevistarà el veterà realitzador Pancho Gispert i els periodistes Francesca Puig i Jordi Casanovas per parlar de les connexions en directe en els Informatius de TVE. Explicaran el desplegament tecnològic i personal que requereix el directe i la precisió que cal perquè aquest gènere televisiu tan valorat en la informació diària s'emeti sense errors.

El bon resultat d'aquest tipus de relat televisiu dependrà de tot l'equip però qui es troba més exposat és el redactor que fa la crònica davant la càmera i també el realitzador que dirigeix tot l'operatiu.

De tot això, i de l'abús dels directes, de l'exigència personal i professional conversarem amb els nostres convidats però també repassarem moments emotius i problemàtics en els que s'han trobat al decurs de la seva vida professional.

A la secció Memòries del Carrer, Raül Díaz es desplaça a Montgat per parlar amb els seus veïns de la importància del so a la televisió

I a la Butaca, visitem Vic on els seus habitants ens ajudaran a presentar el programa.

Ficha técnica
Dirigido por
Nicolás Albéndiz
Idiomas
Catalán