L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 26/01/2013 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 26/01/2013

26/01/2013 00:26:54
L'Informatiu Cap de Setmana - 26/01/2013 L'Informatiu Cap de Setmana - 26/01/2013
L'Informatiu Cap de Setmana - 26/01/2013 00:26:54 26/01/2013
Sinopsis

Artur Mas i Oriol Junqueres defensen en diferents actes polítics que han fet a vui , a Manresa i a Solsona, que la declaració de sobirania que va aprovar el Parlament aquest dimecres va obtenir una majoria SUFICIENT! Responen a la crítica del govern central en el sentit que la resolució la van votar menys de dos terços dels diputats. Pel partaveu del PP al Parlament, Enric Millo, ara la prioritat és el debat sobre els presupostos. CAM Hola Bon día!!! El moment polític serà el primer recorregit de l'informatiu.

Assegurar les fons d'energia per sobre dels conflictes regionals que afectin als països productors!! Espanya ha situat, els darrers 15 dies, la producció d'energía eòlica per sobre d'altres fonts més tradicionals. En paral.lel s'afiancen els mercats alternatius per comprar gas natural després de la crisi dels hostatges a Argèlia.

Molta demanda i ple d'ocupació en el segon any del Girona 10! Aquesta oferta de promoció turística permet escullir entre una trentena d'hotels de Girona per passar-hi una nit per 10 euros. També els 10 euros són la xifra rodona pels menús especials que han preparat 50 restaurants de la ciutat.

La novel·la negra en català guanya espais literaris i cada cop més lectors, tal com evidencien els més de 200 títols publicats en els últims 10 anys. Per donar visibilitat al gènere i als autors d'aquí a Tiana, al Maresme fan ahir i avui el Festival Tiana Negre, un espai de comunicació directe entre els lectors i els autors.

El Barça rep demà l'Osasuna al Camp Nou en un partit de Lliga que arriba després de l'esforç que va fer l'equip dijous a Màlaga i abans del clàssic del Bernabéu. Leo Messi s'ha entrenat amb normalitat i estarà llest per enfrontar-se al cuer de la Lliga, de qui pocs se'n refien a Can Barça.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán