Gent de paraula - Bigas Luna
Gent de paraula  Bigas Luna

El director de cinema Bigas Luna ha parlat amb Cristina Puig sobre l'èxit: diu que li fa ràbia però que el necessita. Com els calès... també diu...

09/12/2010
Recomendado para mayores de 16 años
Bigas Luna Bigas Luna
Bigas Luna
Recomendado para mayores de 16 años
Sinopsis

El director de cinema Bigas Luna ha parlat amb Cristina Puig sobre l'èxit: diu que li fa ràbia però que el necessita. Com els calès... també diu que li fa ràbia la gent rica, però fa falta inversio per a fer cinema. Bigas es queixa que no aconseguim la societat que a ell més li agradaria, la que defineix com tecnoagrària, una que ens permeti convinar la tecnologia i a la natura. Diu que la primera part la portem molt bé. I la segona molt malamanet, que no ens cuidem gens del camp. i que ens és imprescindible.

Respecte el seu darrer treball, Bigas Luna diu que Didi Hollywood és la segona part de La Juani, que ve a ser l'èxit, desprñes de l'ascens -la priemra part. Ara li falta rodar la tercera: com manternir-se a dalt sense fracassar, ni professinalment ni personal: aquesta cinta que tancaria la trilogia voldria que la protagonitzès Penélope Cruz.

Ficha técnica
Dirigido por
Cristina Puig
Géneros
Biografías
Idiomas
Castellano