www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • L'actriu i presentadora Tània Sàrrias

Programa Inesperat - L'actriu i presentadora Tània Sàrrias

30 may 2019

La convidada és la Tània Sàrrias que presenta el seu llibre 'No et rendeixis', al Programa inesperat.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donaran el contrapunt. Tània Sàrrias també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l'actriu Judit Martín.

L'actriu i presentadora de televisió torna a un plató després de passar una etapa personal dura. Ha publicat el llibre 'No et rendeixis' per ajudar a tots aquells que passen per un mal moment i donar claus per superar-ho. A més, al 'Programa Inesperat', també repassarà alguns dels seus moments televisius més destacats.

El públic present al plató del 'Programa inesperat' pot dir-hi la seva i participar al programa formulant preguntes a convidats, col·laboradors i presentador.

ver más sobre "Programa Inesperat - L'actriu i presentadora Tània Sàrrias" ver menos sobre "Programa Inesperat - L'actriu i presentadora Tània Sàrrias"
Clips

Los últimos 155 programas de Programa inesperat

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos