Programa inesperat - Pep Anton Múñoz
Programa inesperat  Pep Anton Múñoz

El convidat d'aquesta setmana del 'PI' és l'actor Pepe Anton Muñoz, que farà un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat'. A...

Disponible hasta 21-02-2222

22/11/2018 00:52:03
Pep Anton Múñoz Pep Anton Múñoz
Pep Anton Múñoz 00:52:03 22/11/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

El convidat d'aquesta setmana del 'PI' és l'actor Pepe Anton Muñoz, que farà un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat'.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors, Judit Martín, Anna Gras, Pep Plaza i Toni González Lillo, que donaran el contrapunt a Sergi Mas. Roger Pera també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín.

Nascut a Barcelona el 1956, la trajectòria de Pep Anton Muñoz està lligada al cinema, la televisió, el teatre i el doblatge, ha posat veu a grans actors estrangers com Hugh Grant i Kevin Bacon, i a moltes superproduccions de Disney. Després de vuit anys sense fer- ho, Pep Anton Muñoz torna a participar en un muntatge teatral amb el jove Jaume Casals. Es tracta d''Eli' i es pot veure al Versus Glòries de Barcelona fins al 2 de desembre. Al 'Programa inesperat' Pep Anton Muñoz ens parla d’aquesta obra i dels seus projectes, enmig d'alguna sorpresa que el divertirà i sobretot l'emocionarà.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera
Idiomas
Catalán