'Programa Inesperat' omplirà d'humor La 2 els divendres de 20h a 21h
Programa inesperat  'Programa Inesperat' omplirà d'humor La 2 els divendres de 20h a 21h

Presentat pel periodista Sergi Mas, 'Programa Inesperat' és una tertúlia d'humor amb un to distès i desenfadat, on sempre podrà passar alguna cosa...

07/09/2017 00:00:30
'Programa Inesperat' omplirà d'humor La 2 els divendres de 20h a 21h 'Programa Inesperat' omplirà d'humor La 2 els divendres de 20h a 21h
'Programa Inesperat' omplirà d'humor La 2 els divendres de 20h a 21h 00:00:30 07/09/2017
Sinopsis

Presentat pel periodista Sergi Mas, 'Programa Inesperat' és una tertúlia d'humor amb un to distès i desenfadat, on sempre podrà passar alguna cosa inesperada. A cada programa es convidarà a un personatge famós per comentar algun tema d'actualitat o de la seva professió.

El programa comptarà amb diversos col·laboradors que donaran el seu contrapunt a la seriositat del que se suposa que ha de ser una entrevista formal. Judit Martín, Anna Gras i Toni González entraran i sortiran del set d'entrevistes quan ells ho considerin oportú, amb la intenció d'interrompre la conversa que mantindrà Sergi Mas amb el convidat de cada setmana. També comentaran notícies aparegudes als informatius i oferiran un regal sorpresa al convidat. D'altra banda, la Gina Tost serà la youtuber que, des del seu espai virtual, intervindrà per a donar pas a vídeos que ha trobat a la xarxa per a comentar-los i dir-hi també la seva.

A més, Sergi Mas tindrà el seu espai amb el seu segell peculiar: un monòleg que no necessàriament estarà relacionat amb l'actualitat; tot el contrari, serà una intervenció que no tindrà cap lògica informativa i que servirà per parlar de qualsevol tema que consideri "interessant" per a l'audiència.

El plató de 'Programa Inesperat' comptarà amb la presència de públic que en algun moment podran dir-hi la seva i participar-hi formulant preguntes als convidats i/o presentadors. Dirigit per Javier Viza i presentat per Sergi Mas, compta amb la subdirecció de Montse Tejera, la producció executiva de Sònia Sancho, la producció de Núria Raja i Celeste Roig, la realització de Carlos Vidal i Mercè Llorens i els guions de Pep Bras, Xavier Sanjuan i Dani Amor. El primer programa s'emetrà el 22 de setembre.

Idiomas
Catalán