Programa inesperat - Mag Lari
Programa inesperat  Mag Lari

Pel primer Programa Inesperat volíem un debut màgic. Així que, qui millor que el Mag Lari per fer els honors. Al #piu hem conegut un Mag Lari molt...

Disponible hasta 21-02-2222

22/09/2017 00:50:13
Mag Lari Mag Lari
Mag Lari 00:50:13 22/09/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Pel primer Programa Inesperat volíem un debut màgic. Així que, qui millor que el Mag Lari per fer els honors.

Al #piu hem conegut un Mag Lari molt predisposat a la broma. I ens ha demostrat, un cop més, que és un gran mag.

El PI té moltes coses inesperades. El nostre presentador, Sergi Mas, intenta controlar-ho tot. Però a vegades resulta una fita impossible amb els seus col.laboradors: En Toni González Lillo, l’enxufat del director, entra i surt de plató quan li ve de gust. I, les seves “Àngels”, Anna Gras i Judit Martin, són tan diferents...com semblen. Però les dues tenen una cosa en comú: treuen de polleguera al nostre presentador.

Però no són les úniques. La nostre youtuber, Gina Tost, completa aquesta peculiar família del PI. Ella ens ajuda a conèixer el perfil del convidat a través de les xarxes socials. Però el Sergi encara no té clar si l’ajuda o tot el contrari.

El que sí és clar és que a PI pot passar qualsevol cosa. Per això és un “un programa inesperat”. Tot i que no oblidem mai el nostre sentit: garantir somriures tant als nostres convidats, com al públic que ens acompanya al plató i com als espectadors.

A Programa Inesperat, tot és broma. O quasi tot...

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera
Idiomas
Catalán