Programa Inesperat - Lolita Flores i Luis Mottola
Programa inesperat  Lolita Flores i Luis Mottola

Els convidats d'aquest divendres al 'Programa Inesperat' són la cantant i actriu Lolita Flores i l'actor d'origen argentí Luis Mottola,...

Disponible hasta 21-11-2117

15/12/2017 00:55:37
Lolita Flores i Luis Mottola Lolita Flores i Luis Mottola
Lolita Flores i Luis Mottola 00:55:37 15/12/2017

Disponible hasta: 21-11-2117 18:41:00

Sinopsis

Els convidats d'aquest divendres al 'Programa Inesperat' són la cantant i actriu Lolita Flores i l'actor d'origen argentí Luis Mottola, protagonistes de l'obra "Prefiero que seamos amigos", que representen al teatre Goya de Barcelona.

Lolita Flores torna als escenaris de Barcelona amb aquesta comèdia romàntica en la que comparteix protagonisme amb l'actor d'origen argentí Luis Mottola. Lolita és Clàudia, la propietària d'una floristeria de més de cinquanta anys que s'enamora d'un atractiu noi ros d'ulls blaus de nom Valentí, molt més jove que ella.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González Lillo, Anna Gras i Judit Martin. A més, la youtuber Gina Tost viatjarà per les xarxes socials per mostrar el perfil de Lolita i de Luis i donar el contrapunt a Sergi Mas.

I com cada setmana, Sergi Mas oferirà un nou monòleg amb el seu segell peculiar, que no necessàriament estarà relacionat amb l'actualitat; tot el contrari, serà una intervenció que no tindrà cap lògica informativa i que servirà per parlar de qualsevol tema que consideri "interessant" per a l'audiència

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera
Idiomas
Catalán