Programa Inesperat | L'exjugador d'handbol Enric Masip - RTVE.es
Programa inesperat  L'exjugador d'handbol Enric Masip

El convidat d'aquesta setmana del 'PI' és l’exjugador d'handbol Enric Masip, que farà un repàs de la seva trajectòria al Programa inesperat. A...

Disponible hasta 21-02-2222

28/03/2019 00:49:24
L'exjugador d'handbol Enric Masip L'exjugador d'handbol Enric Masip
L'exjugador d'handbol Enric Masip 00:49:24 28/03/2019

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

El convidat d'aquesta setmana del 'PI' és l’exjugador d'handbol Enric Masip, que farà un repàs de la seva trajectòria al Programa inesperat.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Judit MartínPep PlazaAnna Gras i Toni González Lillo que donaran el contrapunt a Sergi Mas. Enric Masip també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín.

Nascut a Barcelona el 1969, Enric Masip es va formar al BM Granollers fins que va fitxar pel FC Barcelona el 1990 de la mà de Valero Rivera. Al seu palmarès hi trobem sis copes d'Europa i set lligues. Considerat un dels millors jugadors d'handbol de tots els temps, el 2004 es va retirar i es va incorporar a la Fundació FC Barcelona. També ha estat secretari tècnic de la secció d'handbol del club blaugrana. Al 'Programa inesperat' Enric Masip recordarà els moments memorables de la seva carrera esportiva, ens explicarà com li va canviar la vida en deixar l'esport d'elit i a què es dedica en l'actualitat.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera
Idiomas
Catalán